Ha hétfőn anyukám ír az ellenőrzőmbe egy felmentést tesiből akkor azt a tanár elfogadja? (középsuli) Felleszek valszeg mentve orvosilag is, de most egyenlőre anyum ha ír elfogadja?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 20:24
1/7 anonim válasza:
El fogja fogadni. Remélem, azért nincs nagy bajod...!?
2/7 anonim válasza:
Egy órára valószínűleg elfogadja, de sürgősen el kell intézni (illetve már kellett volna intézni) az orvossal. Ha ez még több hétig elhúzódik, azt addig nem fogja elfogadni. Mi bajod van?
3/7 anonim válasza:
ha a múlt évben is felvoltál mentve akkor valószínűleg elfogadja,de szerintem addig is legalább háziorvostól kéne felmentést kérned mert a tanár nem köteles elfogadni a szülői igazolást és nemis nagyon szokták
4/7 anonim válasza:
Dehogynem fogadják el...
Ha bemész órára ruhában, kezedben a szüleid által írt, és aláírt papírral/ellenörzővel, ami egy óráról szól, nincs olyan nevelő aki ne fogadná el!
5/7 A kérdező kommentje:
Egymás után két tesim van.Erre a 2 órára szeretném hogy elfogadja.
Magas a vérnyomásom.Általánosban már volt hogy felvoltam mentve orvosilag.
Meg gyógytesire kell majd járnom sulin kívűl.Az ortopédushoz elkell menni,de itt ahol lakom ritkán van.
2009. szept. 19. 20:40
6/7 anonim válasza:
Én pedagógus vagyok. Ha egy diák ezzel elém áll, természetesen elfogadom. Szép is lenne, ha nem tenném. A te tanárod is el fogja fogadni.
7/7 anonim válasza:
Hát a mi tanárunk nem fogadja el.. :/ Menstruációs görcsöd van? Menj el nőgyógyászhoz.. Azt elfogadja. Semmilyen szülőit nem. Remélem azért a tiéd nem ilyen kőszívű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!