Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nagyon feminista...

Anyukám nagyon feminista (többi lent)?!

Figyelt kérdés

Hello :)

Az lenne a problémám, hogy anyám nagyon feminista(ugye ez az amikor azért izél, hogy egyenértékű legyen a férfiakkal.

Szokott eléggé rendesen csúnyán beszélni...nem szokott sminkelni, fogat mosni.A hajával nem törődik...olyan mint egy férfi, csak közbe elvileg nő nemű.Sokat dolgozik, pedig nem kéne ennyit.De tényleg nem.Sokkal kevesebb melóval is vígan ellennénk...nem takarít.nem él semmilyen közösségi életet...nem ez a barátnős típus, hogy elmennek valahová...egyszerűen nagyon fura és félek tőle, hogy miért ilyen.. de amúgy szeretem meg minden...csak néha ezzel kiborít :s

2014. ápr. 27. 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%

hány éves vagy? A feminista nem ilyen. Anyukád egy törtető nő, bár nem tudom fogmosás nélkül hogyan tud azért dugni, hogy feljebb kerüljön a ranglétrán. Sokat dolgozik, inkább karrierista, szereti a munkáját... Amúgy mi a kérdésed?

Meg részletezd egy kicsit, így elég homályos.

2014. ápr. 27. 12:41
 2/13 anonim válasza:
7%
Én a helyedbe elkezdenék vele úgy viselkedni mintha pasi lenne. Mármint lány vagyok de a fiú haverokkal ugye teljesen másképp viselkedik az ember. Ha az anyukád ha nem kezdj el vele haverként viselkedni. Előbb utóbb csak észreveszi, hogy valami nemoké.
2014. ápr. 27. 12:43
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

A feminizmus a nők egyenjogúságáért harcoló mozgalom, tehát nem azt jelenti, hogy férfiként akarnak kinézni, hanem ugyanazokat a jogokat akarják bitorolni, mint ami a férfiakat megilleti. Ehhez szerintem nem tartozik hozzá, hogy anyád igénytelen, ettől még lehetne igényes, nőies nő.

Amit te leírsz, az egy ápolatlan, igénytelen nőre utal.

2014. ápr. 27. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál, annak köze nincs a feminizmushoz. Te még gondolom fiatal vagy,megbocsátható a tájékozatlanságod. Sajnos nagyon sok felnőtt is feministának nevezi magát, pedig teljesen más megnevezés illik rájuk.
2014. ápr. 27. 13:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nem feminista, hanem igénytelen és karrierista.
2014. ápr. 27. 13:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom de én férfi vagyok és rendszeresen fogat mosok és ápolt vagyok mert szerintem ez a normális minden embernél ez nem nőiesség. Anyukád inkább igénytelen mint férfias.
2014. ápr. 27. 13:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól férfias,hogy trágárul beszél és nem mos fogat.:D

Na neee.

2014. ápr. 27. 13:47
 8/13 anonim ***** válasza:
A nemi identitasodat nem a fogmosas, apoltsag hatarozza meg. Nem az tesz nove vagy ferfiva, hogy mennyire vagy igenyes. Anyukad nem feminista inkabb karrierista az elmondottjaid alapjan. Esetleg kerdezz ra, hogy mert nem foglalkozik magaval? A fogakkal vigyazni kell mert ha nem apolja oket majd csenget a fogorvosnal mufogakert...
2014. ápr. 27. 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A hajmosás, fogmosás, közösségi élet mióta lett nemfüggő? Anyukád szimplán igénytelen, minden téren.
2014. ápr. 27. 14:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt rosszul tudod, a feminista nem azért "izél", hogy minél ápolatlanabb legyen... Az viszont vicces, hogy a férfilétet az igénytelenséggel azonosítod :D Attól férfias valaki szerinted, hogy nem mos fogat, és ápolatlan?
2014. ápr. 27. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!