Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek erről?

DanteSoS kérdése:

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
egy cosplayer csoportba beléptem mert elszeretnék kezdeni cosplayelni és mondtam hogy akinek van kedve barátkozni vagy segiteni irjon, rám is irt egy csaj hogy majd ő de nemsokkal később kiderült hogy lenéz minden him neműt csak azért mert férfinak születünk azt mondja csak arra vagyunk jók hogy megnézzen minket de ha hozzá érünk szétveri afejünket

2014. márc. 31. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Én azt mondom az ilyenre h bekaphatja. Örülne, hogy valaki is megszólítja a mai világban... xD
2014. márc. 31. 11:46
 2/10 A kérdező kommentje:
kitörölt facen csak azért mert rámertem kérdezni mi a baja a pasikkal bevallom kicsit idióta vagyok magam is mert felbasztam magam a csajon pedig nem érdemel ennyit se
2014. márc. 31. 11:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Nana Monster-chan a neve facen ha valaki kiváncsi rá
2014. márc. 31. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát én nem bírom a cosplay-es csajokat mer eléggé hajlanak a puccos r.ibanc irányába, úgyhogy örüljön ha valaki egyáltalán megszólítja. Figyi ez egy sznob. Ezt max kiröhögni lehet aztán elfelejteni. Másra úgyse jó...

Üres fenyegetőzések mögé bújik neten keresztül hatalmas pofája van de ha élőbe találkozna egy csávóval nem hiszem hogy be akarna mosni neki...Netr.ibanc. Ennyi.

2014. márc. 31. 12:22
 5/10 A kérdező kommentje:
van neki két fiú testőre akik megvédik más fiúktól cserébe megenged nekik egy ölelést
2014. márc. 31. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Kamu. Te komolyan hiszel neki? Szerinted létezik a világon két srác aki ölelésér cserébe kinyalja a seggét? Hány éves vagy, hogy még hiszel a tündérmesékben?
2014. márc. 31. 12:26
 7/10 A kérdező kommentje:
léteznek olyan emberek aki kszeretik ha megvannak alázva szeretni nyalni a piszkos talpát a csajoknak pl stb szóval ezen se lepődnék meg
2014. márc. 31. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:
De azon meglepődsz ha egy sznob r.ibancnak teszik ezt. Ez max gimibe jön be a kangörcsös 17 évesek közt..
2014. márc. 31. 12:29
 9/10 A kérdező kommentje:
miből gondolod hogy én meglepődtem bármin is?
2014. márc. 31. 12:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát nem hiszem,hogy egy "jó" csaj lenne,mármint,hogy ilyen nagynak képzeli magát,és azt hiszi minden pasi utánafordul,ha elmegy mellette az utcán.

Kezdjük ott,hogy egy játékot játszik (gondolom számítógépes játék,nem nagyon értek az ilyenekhez),és általában a neten a legtöbb embereknek megnő az önbizalma.Lehet,hogy ebbe a játékba játssza a "Janit",de lehet,hogy a valós életbe egy kis szánalmas senki.

/l

2014. márc. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!