Mit csináljak? Mi a véleményetek erről?
Azt, hogy vagy próbálj meg egy nyaralást kieszközölni.
Vagy azért tanulj és aztán dolgozz majd, hogy saját erőből megtehesd, hogy ha nem is ott élj, de pár hónapra kiköltözz, és akkor meglátod majd, hogyan érzed magad, valóban erős-e a kötődésed ahhoz, hogy ott élj.
Azt, hogy a szüleidnek teljesen igaza van.
Tini vagy, pár hónap múlva elmúlik az egész.
" van 1 éve barátom és hétvégenként
dolgozom vagyis takarítok egy kávéházban"
Tyûha.
Szövegértést nem tanítanak az iskolában?
Egy hisztis kis tini vagy, innen is látszik.
Senki nem mondta, hogy szemét vagy, azt mondtuk, hogy ezek a fellángolások ebben a korban gyakoriak és hamar elmúlnak.
És ez teljesen független attól, hogy pasid van meg néha söprögetsz, ami bár szép dolog, az égvilágon nem jelent semmit.
A többieknek igaza van, el fog múlni. Meg amúgy sajnos tényleg eléggé éretlen lánynak tűnsz, de sebaj, még fiatal vagy. Mindig azt hiszitek, hogy amit a szüleitek mondanak az baromság. Majd ha felnősz, akkor majd eszedbe fog jutni, hogy hoppá, mekkora barom voltam, hogy nem azt csináltam, amit a szüleim tanácsoltak, vagy csak nem hittem nekik valamivel kapcsolatban.
Én is odavagyok egy másik országért már évek óta, és eszerint alakítom az életemet, de ez már az én esetemben más, mint nálad. :)
Első vagyok.
Nem tudom a többieknek mi baja veled, mert eléggé lehúzós a véleményük. Valószínűleg magukkal sincsenek kibékülve.
Szerintem jó, hogy van ilyen gondolatod, mert van/lesz miért tanulnod, dolgoznod.
Az, hogy barátod van, még tényleg nem az érettség jele, de az, hogy söprögetsz valahol pénzért, igenis jó momentum.
A fogalmazásodban van egy-két bibi, de még mindig értelmesebbnek tűnsz jó pár kortársadnál.
Ha nagyon szeretnél valamit, azt el tudod érni, csak tenned kell érte. Ezt ne feledd!
Ja, és még hozzáteszem, nekem van egy hatéves kisfiam, és örülnék, ha ilyen "komolytalan" gondolatai, vágyai lennének.
Inkább ilyen, mint az, hogy bebas.zon valahol hétvégente állandó jelleggel.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!