Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Mostanában szinte egyfolytában csak olvasok, talán egy kicsit elszigetelődtem a kűlvilágtól, talán kevesebb időt töltök az ismerőseimmel, és talán egyre jobban a saját kis világomban kezdek élni. Ez baj? Vagy ez csak egy átmeneti örület?2013. okt. 11. 09:45
1/6 anonim válasza:
Én mindig is így voltam... semmi gond vele.
2/6 A kérdező kommentje:
Remélem, de a barátaim szerint befelé vagyok fordúlva, nem hibáztatom őket, mert mostanában alig találkozom velük.
2013. okt. 11. 10:01
3/6 anonim válasza:
Nem baj,amíg nem érzed magad depressziósnak,és magányosnak.
Én is a saját kis világomnak élek,és boldog vagyok.Csak azzal tartom a kapcsolatot,akikkel vmi érdek miatt nagyon muszáj pl munkahely.Egyébként szarok az emberekre,nem is hiányoznak.
4/6 anonim válasza:
Olvasni jó. Ha a külvilágtól való elszigetelődésed abban nyilvánulna meg, hogy egész nap gagyi sorozatokat bámulsz, vagy ülsz a szobádban és vagdosod magad, az nem lenne helyes. Az olvasás viszont az összes létező hobbi közül az egyik legértelmesebb és leghasznosabb, így nem, nem baj, hogy ennyit olvasol, egyáltalán nem az.
(Bár az nem mindegy, hogy mit olvasol. Ha E. L. James összes műveit, akkor nem szóltam.)
5/6 anonim válasza:
Nem gond, csak aztán, ha majd teljesen lemorzsolódnak a barátok, ismerősök, akkor nem lesz jó, mert bármikor szükség lehet a társaságukra, segítségükre.Újakat leakasztani meg nem egyszerű.
6/6 anonim válasza:
Hát aztán,ez a világ rendje,tudni kell elveszíteni,tudni kell megismerni új embereket,tudni kell szervezni,hisz ezért vagy a világon,hogy magadnak bizonyíts.abból meg nem lesz hátránya,hogy olvas.Az lenne a baj,ha semmi sem érdekelné,és csak üresen nézegetné a 4 falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!