Anyám kikészít a feminista dumáival! Hogy tudnám leállítani?
Na a helyzet az hogy anyám folyton azt hangoztatja, hogy ő mily szerencsétlen, meg hogy nélküle mi (vagyis én és tesóim meg apa) a mocsokban élnénk.Meg ilyeneket mond hogy mázli hogy fiú vagyok mert a feleségem majd a rabszolgám lesz.Múltkor például apám véletlenül 6 zsemlét hozott a 8 helyett (mivel nem volt több a boltban).Anyám erre:Persze csak a segghülye férfiak tudnak ilyet, bezzeg a nők így meg úgy!Nem akarok neki szólni, mert abból csak konfliktus lenne!Mit tehetnék hogy lecsillapítsam?Köszi a válaszokat előre is!
13/F
Próbálj anyukád kedvében járni legalább 1 pár napig , bizonyítsd be , hogy Ti pasik többet értek , mint ahogy Ő gondolja !
Szerintem besokalt és biztos Ti is adtatok rá okot apródonként.
Biztos átértékeli előbb utóbb Ő is , ha támogatod , nem pedig az Ő elképzelését hajtod!
Első:
Ezt a módszert már próbáltam!Házimunkába mindig mentem segíteni, persze mi a válasz:Nem kell úgy is csak cselédnek vagyok itt!
jaj istenem -.-
Második:
Nem értem miért volna megkeseredve!Apám mindig próbál a kedvében járni, mindig segít neki amikor tud (bár néha neki is ugyanezt mondja).Nem egyszer volt már ebből kisebb balhé is apám és anyám között de végül mindig béke lett!
Harmadik:
Értelmes válaszokat várok.Idióta f@szhóhér...
Akkor meg csak simán mártírkodik.
Próbálja rátok kenni, hogy nincs élete. Pedig tehetne ellene, de egyszerűbb csak csücsülni a sz@rban, és másokat hibáztatni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!