Szóval, kertes házban lakunk és mellettünk laknak apu testvéréék. Van egy fia, nálam pár évvel idősebb. Tavalyig észre sem vett, de akkoriban kezdett "nőiesebb" alakom lenni és meg is nőtt a mellem. Meglátott fürdőruhában és le se tudta venni a szemét a mellemről. Na azóta tart a rémálom. Mindig talál okot, hogy átjöjjön, piszkál, fogdos, belémcsíp. Multkor mikor mosogattam, mögém lopódzott és hátulról átölelve fogdosta a mellem. Nem merek az udvarra kimenni, mert mindjárt ott van. Nem merem apának elmondani, nem akarok családi konfliktust, nagyon szereti a bátyját. Az unokatesóm amugy is a család kedvence, jeles tanuló, jól sportol.
Egy idegennek már lekapartam volna az arcát, de így lehet nem is nekem hinnének. Mit csináljak?:(
Szerezz valami izomagyú pasit, ha vele meglát tuti nem mer többet hozzád nyúlni. Vagy ha van valami ismerősöd aki ilyen izmosabb-állat féle kérd meg hogy fenyegesse meg. Ha nincsenek ilyen ismerőseid, akkor nem marad más mint hogy szólsz apukádnak. Családi konfliktus ide vagy oda, én szólnék! Nehogy már a paraszt unokatesómtól ne merjek kimenni a kertbe meg hasonlók, nem hagynám hogy terrorizáljon. Am ha fogdos durr egy pofont neki! Am hány éves vagy?
2011. dec. 17. 14:50
2/12 anonim válasza:
pedig muszáj leszel beleverni a fejébe,különben nem száll majd le rólad és egyre bátrabb is lesz...
2011. dec. 17. 14:51
3/12 anonim válasza:
irgalmatlanul pofozd fel és küld el a halál fa.zára
2011. dec. 17. 14:51
4/12 anonim válasza:
szólj a szüleidnek, mielőtt megerőszakol...mosogatás közben meg nyugodtan vágd fejbe a kezed ügyébe eső tányérral, serpenyővel
2011. dec. 17. 14:52
5/12 anonim válasza:
Nyugodtan pofán ba....tod,és megkérdezhetnéd tőle,hogy nem zavarja e,hogy az unokatestvére vagy és,hogy ez beteges?
2011. dec. 17. 14:55
6/12 bánomisén válasza:
Nyugodtan kapard le az ő arcát is, aztán mondd el a szüleidnek, hogy molesztál.
Ne hagyd magad, még ha a család kedvence is, akkor is viselkedjen már, főleg az unokatesóját ne fogdossa, elég beteges... Más lányokkal is ezt csinálja?
2011. dec. 17. 15:05
7/12 anonim válasza:
Ha legközelebb fogdos, vagy bármit csinál, én szépen hangosan egszólalnék: Xy! Örülnék,ha nem fogdosnád a mellemet(vagy bármi mást). Eléggé meg fog lepődni.
2011. dec. 17. 15:07
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát lehet tényleg orrba vágom :DD
2011. dec. 17. 15:15
9/12 anonim válasza:
szerintem is vágd pofán,de úgy hogy azt soha ne felejtse el a féreg
2011. dec. 17. 15:15
10/12 anonim válasza:
húz be neki egyet,vagy ordítsd le a fejét.De komolyan :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!