Gaxal kérdése:
Unokatesóm maga a megtestesült sátán mit tegyek?
Figyelt kérdés
Unokatesóm nagymamám előtt játsza a illedelmes aranyos komolyt pedig egy bunkó ***** és azzal játszik h csirkéket simogat és (beviszi a házba és tévét nézet vele)Persze nagymamám azt hiszi ő a példékép és h figyeljek fel rá és 5évvel fiatalabb nálam és amikor az uncsim ott van mama azt mondja ne menjek oda mert még elhülyitem mit tegyek?2011. nov. 6. 17:55
1/15 löncsi válasza:
amikor feléd közeledik tedd kereszbe a mutatóújjaid és mormolj el egy latin imát
2/15 löncsi válasza:
tudod a LATIN imák általában LATIN nyelvűek :P
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
Azt hittem kitekeri a csirke nyakát, ha csak tv-t néznek, akkor nem sátán.
5/15 A kérdező kommentje:
kartondoboz alá teszi és fakanállal üti a kartondoboz tetejét
2011. nov. 6. 18:37
7/15 bánomisén válasza:
Szerintem fogadj szót a mamádnak és ne menj az unokatesód közelébe, mert a végén még neked is csirkével kellene TV-t nézned. Hát kell az neked?
8/15 A kérdező kommentje:
eljött nálunk és direkt 11 évesen a wc mellé gyártott egy adagot és valahogy adta az ég belelépett elcsúszott és szaros lett a hát csak nekem kellett összetakaritani
2011. nov. 6. 18:52
9/15 bánomisén válasza:
Na, látod, még egy érv, hogy kerüld el a gyereket, amilyen messze csak tudod.
OFF: Szabolcs megyei vagy, kérdező? :-)
10/15 A kérdező kommentje:
no comet nem mondom meg hol lakom XD
2011. nov. 6. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!