Anyám kikészít a feminista dumáival! Hogy tudnám leállítani?
Na a helyzet az hogy anyám folyton azt hangoztatja, hogy ő mily szerencsétlen, meg hogy nélküle mi (vagyis én és tesóim meg apa) a mocsokban élnénk.Meg ilyeneket mond hogy mázli hogy fiú vagyok mert a feleségem majd a rabszolgám lesz.Múltkor például apám véletlenül 6 zsemlét hozott a 8 helyett (mivel nem volt több a boltban).Anyám erre:Persze csak a segghülye férfiak tudnak ilyet, bezzeg a nők így meg úgy!Nem akarok neki szólni, mert abból csak konfliktus lenne!Mit tehetnék hogy lecsillapítsam?Köszi a válaszokat előre is!
13/F
Negyedik:
Pontosan erre gondoltam!De nem értem, miért nem kapcsolódik ki?!Meg van rá a lehetőség!Nem értem...
Ez tényleg kő kemény önsajnáltatás. Nálunk ez annyival volt másabb, hogy hárman vagyunk lányok.
Édesanyámnak egy nagy 0 az élete. Mostanában tudom (merem) kirángatni az önsajnálatából.
Mit tehetsz: sokmindent. Felfoghatod poénosan: "A feleséged rabszolga lesz! Ja meg szexrobot!"
Visszaszólhatsz keményen: "Anya ez baromság!"
A legjobb és legnyugodtabb: elengeded a füled mellett
"Mártírka néni". Volt ilyen csajom, szerencsére továbbléptem. Nem talál az életében olyan elfoglaltságot amitől sikerélményt kapna és a kudarcait másokra vetíti ki.
Belemenekül az elnyomott háziasszony szerepbe annak ellenére, hogy senki nem kényszeríti rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!