Szüleim felettem veszekednek elég durván. Hogyan érjek el egy nyugodt hangnemet?
Én egy hülye ember vagyok, nem értek semmi értelmeshez és folyamatosan önsorsrontok, amit nem tudok abbahagyni. Folyamatosan magamat bántom. Emellett egy objektív genetikai selejt is vagyok mert RÜHELLEK dolgozni és GYŰLÖLÖK tanulni. Nem is akarom egyiket sem, nem tetszik semmi az életben.
A jelenlegi helyzet háttere: Szóval 2 éve végeztem az egyetemmel egy olyan szakot amit gyűlöltem és csak a család és barátok erőltetettek bele. Sosem tanultam egy percet sem, mindent csalással vittem végig (hogy hogyan abba ne menjünk bele most, vicckategória egyetem volt kb). 1,5 évig nem is voltam hajlandó dolgozni aztán nagynehezen kipróbáltam fél évig, de rühelltem és alig kerestem valamit. Megutáltam mindent és világgá mentem az elrakott pénzből. Hogy olcsóbban lakáshoz jussak külföldön, jelentkeztem mesterképzésre amire felvettek. Nem azért hogy tanuljak, mert ugyanúgy rühellem mai napig. Csak hogy feléljem a pénzem, messze otthonról relatív nyugiban ahol nem nyaggatnak munkakereséssel a nyakamba lihegve. Szüleim természetesen azt hitték tényleg tanulni és dolgozni megyek ki és a semmiből megváltoztattam a véleménnyel a világgal kapcsolatban, őket ezzel beetettem. Aztán sokkoltam őket a valósággal amikor kijöttem.
Mostani helyzet: Feléltem minden tartalékom, kitudok még egy havi lakbért fizetni, aztán valahogy megoldom az öngyilkot. Anyám mentálisan romokban miattam, nem tudja mi legyen mert szeretné, hogy dolgozzak idekint de közben meg akkor tervezi hogy hazamenjek. Apám kézzel-lábbal kapálózik és most szeretne engem bevezetni a tőzsdézés világába. Úgy, hogy egyikünknek sincs semmi tapasztalata vele és apám már a fél életét bebukta régebben befektetésekkel. Anyám amikor ezt megtudta hihetetlen telefonos veszekedésbe kezdett mindenkivel és azóta minden nap üvöltözéses veszekedésbe torkollik minden beszélgetésünk, hogy mekkora hülye ötlet tőzsdézésből megélni és hasonlók. Így lehetetlen egy normális hangnemű beszélgetést csinálni, az egész tele van indulatokkal és semerre nem jutunk, míg én ugyanott vagyok, hogy kiraknak innen éhenfagyni az utcára ha nem találunk ki valamit (nem, nem fogok elmenni dolgozni, no fucking way).
Próbáltam őket megkérni, hogy ne veszekedjenek de hiába. Mi az istent kezdjek velük úgy mégis?
Mondjuk én adnék neked egy hónapot, addig eltartalak, aztán oldd meg szépen.
Van szakmád, diplomád, csak éppen nagy ívben szrsz a munkára, inkább otthon vakarod... nálam ez nem menne. Örülj, amiért anyukádék türelmesek.
32: "Nem igaz, hogy a világgal van baj, mert akkor mindenkinek baja lenne." Baja is van az embereknek vele csak félnek, ha felszólalnak ellen vagy felégetnék a világot akkor lecsukják őket vagy lelövik őket a rabszolgatartók.
"Nem méreg, gyógyszer" Ahhhha... Persze.
"több örömet talál benne, mint amennyi rosszat" Érdekes, tlaán 1 kezemen meg tudom számolni a boldog embereket az életben akikkel találkoztam. Mind olyan fura ember volt, mintha hülyék lennének. Egész életemben mindenki akivel találkoztam, több ezer ember gyűlölte ezt az életnek nevezett fost.
33: "van egy rakás másik" Nem fogom mérgezni magam meg tetszetelgetni magam ezekkel.
"olyan kell, akire felnézel, akit elfogadsz" Ilyen ember nincs. Nem tudom komolyan venni az életet szerető embereket.
"De mi tart téged itt?" A félelem, hogyha elcseszem csak lebénulok és bezárnak egy gumiszobába örök életemre.
#37 Ja nyilván majd ha elvernek akkor megváltozik a véleményem xd Hogy tudtok ilyen idiótaságokat kitalálni? A katonsaságban éás is visszapofáznék, verjenek csak ameddig tudnak. Megtagadnék minden parancsot, nem érdekelne. Lőjenek le a fenébe.
#38 rabszolgaság igen, mert nincs választási lehetőséged. Muszáj dolgoznod mert különben éhenfagysz. Ez kérlekszépen rabszolgaság.
"Megkaptál mindent, nem kellett megdolgozz semmiért, nem készítettek fel rendesen az életre s most mikor kellene akkor a kisujjadat sem akarod mozdítani, elvárod ,hogy életed végéig kényelemben eltartsanak." Ez így van, de nem ez ártott meg nekem, hanem a megvilágosodásom, hogy milyen sz*r az élet. Ha keményebb gyerekkorom lett volna is ugyanide jukadok, ugyanígy fogom rühellni ezt az egészet és nem leszek hajlandó csinálni. A jólétnek ehhez semmi köze.
"Tudod, a hűtő nem magától termeli a kaját s az áram, internet sem csak úgy van." OK, nem érdekel.
39: "Azt mondod, hogy az időd 90%-ában nem csinálsz semmit. Az mit jelent pontosan?" 50-50 százalékban gép előtt ülök és kint csavargok a szabadban. Gép előtt Youtube videókat nézek és fórumokat olvasok, kint pedig vagy a tengerparton sétálok fel-alá (otthon pedig a zöld parkokban sétáltam fel-alá). Ha volt zsebpénzem akkor nyáron városi fürdőbe mentem.
#41 Viszont a kilépés belőle már az én döntésem. Remélem egyszer összetudom szedni a bátorságot hozzá, mert nem vagyok hajlandó ezt tovább csinálni.
#42: "Van szakmád, diplomád, csak éppen nagy ívben szrsz a munkára, inkább otthon vakarod..." Miért ne vakarhatnám? ha elvileg szabad emberek vagyunk. Ha én azt akarom akkor azt akarom. Nem érdekel, hogy mi lenne a világgal munka nélkül, nagy ívben leszrom.
#43: "Én csak azt nem értem, hogy ha amúgy se csinálsz semmit, ebben miért akadályoz meg egy munkahely?" Mert én ténylegesen CHILLT akarok. Nem dolgozni akarok, hanem chillelni az én szabályrendszerem szerint, nem beláncolva valami más ember szabályainak.
#44: "Na jó és ha holnaptól mindenki letennéva melóját és megszűnne az általad utált rendszer, akkor mi lenne?" Apokalipszis. Nem érdekelne engem személyesen. "Csak egy kenyérhez mennyi minden kell." Képben vagyok vele, ezért is rühellem ezt az egészet és nem akarok tagja lenni.
"Tényleg olyan világban akarsz élni, ahol holnaptól semmi nincs, csak amit megtermelsz?" Nem akarok ilyen világban élni ami most van, ez a lényeges. Hogy milyen világ lenne munka nélkül az számomra részletkérdés.
"Napi 16 órát melóznál a ház körül?" Én aztán nem. 1-et sem dolgoznék, se otthon, se sehol.
"És inkább ezt szeretnéd a napi 10 hívás helyett ho-ban?" Nem. De a 10 hívás is 10-el több mint amennyit elbírok.
Kérdező, te csak azt akarod, hogy foglalkozzanak veled. Egy figyelem-k.rva vagy,ez a kérdés sem szól másról.
Ha úgyse lehet rajtad segíteni, meg úgyis mindenki más hülye, akkor nem értem, mit keresel itt, ezen az oldalon. Menj, azt szórakoztasd magadat.
Két havonta jössz, és kiírsz egy kérdést, aminek mindig ugyanez a nyüglődés a vége. Nem csodálom, hogy mindenkinek elege van már belőled, neked semmi se jó, téged nem ért meg a világ, rabszolgasorba akarnak taszítani... a kérdéseket is azért írod ki, mert itt még foglalkozik veled valaki. Az adminok helyében kihajítanálak, sok értelme úgysincs az itteni vekengésednek.
Amíg van, aki etet-ruház-fizeti a rezsidet, addig jó neked, aztán majd ha nem lesz, élj ahogy tudsz. De erről tök fölösleges kérdést kiírni, segítséget úgyse fogadsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!