Szabad együtt fürdeni a gyerekkel? Ha igen, hány éves korig? Tapasztalatok is jöhetnek, hogyan kezdődött, miért, utána a gyerek is kérte e, stb.
Nekem nem sokszor volt amikor kiskoromban beültek hozzám a kádba,de tényleg ritkán volt és anyum ült be,de egyébként kb csak akkor volt abban az időben és ennyi.
Mára ha családtag be szeretne jönni megkérdezni valamit vagy akármi azt sem engedem soha,de ha most például haver vagy barátnő szeretne valamit megkérdezni és bejönni akkor abból nem csinálnék nagy ügyet.
Le írod nekem is a sztorid?
Meghallgatlak szívesen.
tegnap 22:03
Remélem soha nem lesz saját családod!
Én 10-11 éves koromig fürödtem együtt apámmal, semmi bajom nem lett belőle, nem traumatizált a farkának a látványa, meg semmi hasonló hülyeség.
25 vagyok, edzőtáborokban amikor tusolni megyünk, akár felnőtt, akár gyerek. Közösen tusolunk, 8 évessel is. Nem szégyenlős, hanem tök jól el van mindenkivel. Semmi nincs abban, ha lát egy gyerek meztelenül egy másikat, vagy idősebb srácot, vagy egy felnőttet.
45-os vagyok.
Miert kell igy beszelni a masikkal ?
En beszeltem is barmikor igy veled?
Szerintem szepen nyilvanultam meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!