Szabad együtt fürdeni a gyerekkel? Ha igen, hány éves korig? Tapasztalatok is jöhetnek, hogyan kezdődött, miért, utána a gyerek is kérte e, stb.
Én úgy szoktam hogy amíg a fiam a gyerekkádban pancsol, addig zuhanyzom. Praktikus okokból, hiszen úgyis őrizni kell. De amúgy magától is be akar jönni, ha őt épp nem fürdetem.
Alapvetően a meztelenség nem káros, ha a szülők megfelelően állnak hozzá. Ha a fiamat zavarni kezdené, akkor változtatni fogunk. Még csak 3 éves.
Nő vagyok, van egy öcsém (15 hónappal fiatalabb csak).
Kb. 5 éves korunkig mindketten fürödtünk együtt a szüleinkkel. Nekem nagyon kó élmények maradtak meg akkoriból (közös pancsolás, buborékfújás, játék). Meztelenek voltunk? Persze. De egyikünknek sem ez maradt meg, teljesen természetes volt (plusz nem úgy álltunk kisiskolásként, mint a "prűd" szülők gyerekei, akik azt sem tudták, kinek mi van a lába között, meg mi a különbség férfi és nő között).
Akinek erről a szexualitás jut eszébe, az a beteg, nem aki a gyerekével fürdik.
Sosem furdunk a gyerekeinkel.
Illetve amikor a fiam 2 éves volt a férjem beállt a zuhanyzóba mellé, hogy le tudjam zuhanyozni gyorsan amikor osszehanyta magát
Akkor sem volt a férjem meztelen, volt rajta alsogatya.
Megint a SZUPERPRÜD magyar szemlélet, a világ legtöbb részén nem csinálnak ebböl gondot, és sokkal kevesebb problémájuk van, mint a magyaroknak.
Csak egy címszó: szauna - ott mindenki együtt fürdik meztelenül és mégsem történik semmi baja a gyerekeknek, csak legfeljebb nem lesznek olyan begyepesedettek, mint a válaszolók többsége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!