A szüleim hibája miatt nem vittem semmire az életben, ezt hogy bocsássam meg nekik? 29/F
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta azt mondták, hogy tanuljak, én hülye meg mindig tanultam,szorgalmas tanuló voltam, de amikor felnőttem, ők nem akartak patronálni, mert teher voltam nekik amit nem mondtak ki, de tudom, és érettségi után elkellett mennem dolgozni, ahogy megvolt a 6 hónapos munkaviszonyom felvetettek velem egy személyi kölcsönt, amit ők költöttek el, én pedig 3 év alatt tudtam visszafizetni, ez mellett az évek alatt mindig elvették a fizetéseim, amikor meg már nem kellettem, elküldtek albérletbe 26 évesen adóssággal akkor is, ő miattuk csak adósságaim voltak mindig is, sosem volt pénzemokt. 7. 00:36
31/32 A kérdező kommentje:
Csak kölcsön adok nekik, ha kérnek is, de amikor ők adnak egyből mondják, hogy ők úgy adnák hogy nem kell visszaadnom, de én sosem kérek tőlük semmi segítséget hálisten, mindig ők szorulnak rám
okt. 26. 20:40
32/32 anonim válasza:
Akkor innentől kezdve csak nemet mondj nekik mindenre. Cseréld le őket magadra, innentől kezdve csak magadnak adj kölcsön.
Dobd ki őket az életedből. A problémákat, fájdalmakat ők okozták neked --> kidobod őket az életedből --> a szüleid másnak okoznak fájdalmak (vagy egymásnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!