Hogyan bocsássam meg a szüleimnek hogy pokollá tették a gyerekkorom?
Tudom hogy meg kell bocsátanom mert csak így szabadulhatok fel és így száll el minden negatív ereje és így kerülhet a helyére az életem. De sajnos hiába olvasok erről sokat, hiába ismerkedem a témával mégis kínai nagyon nekem. Mindenhol azt olvasom hogy a legnehezebb dolog amit érzek is. Nagyon nem tudom hogyan csináljam. Ha van köztetek aki ezt meg tudta tenni az elmondaná nekem hogy miként sikerült neki? Mit kell tennem? Lépésről lépésre? Illetve akinek sikerült annak jóra fordult az élete ahogy én is remélem hogy velem így történne? Köszönöm szépen a válaszokat!
U.I.: Nagyon elvesztem tényleg ebben és mindenáron el akarom engedni
Semmi konkrétumot nem írtál.
Mit kell megbocsátani? Nem engedtek el fesztiválozni?
Nem értem en sem a kérdést... mit kellene megbocsátani? Meg miért kell?
Nekem tényleg pokollá tették az eletem. Nevelőapam vert, anyam hagyta. Kb mindentől tiltva voltam, emiatt barátaim nem voltak.
Én nem bocsátottam ezt meg nekik a mai napig. Nem is akarom. Csak túltettem magam rajta
Uh, az 5-ös szóról szóra az én életemet írta le.
Egyetértek, nem tudom, miért kellene megbocsátani.
Ha, ismétlem HA bocsánatot kérne az apám, akkor talán megbocsátanék neki - de erre soha nem fog sor kerülni. Úgyhogy így járt ő is, meg én is.
Az én párom megbocsátott a görény apjának, és? Ugyanolyan görény, mint volt.
De okoskodj tovább bátran, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!