Fel lehet dolgozni hogy apám megcsalta anyám és azóta is együtt van vele?
Apám lelépett bő 1 éve egy másik nővel aki ráadásul jóval fiatalabb nála. Azóta is együtt vannak szinte állandóan, én hétvégèn vagyok csak apámnál amikor jövök haza pestről addig eltakarodik a nő szerencsére. A neve hallatán is rosszul vagyok, erre most előállt azzal apám hogy nyithatnék felé. Rosszul vagyok a gondolatától is, most mondjam meg apámnak hogy döntsön ki a fontosabb? Nem fogok jópofizni azzal a pcsával.
A válás után 1 hónappal anyának is lett pasija aki amúgy mindent megad nekünk, vele jó a viszonyom és szerintem erre kicsit féltékeny apám de nem érti meg hogy nagyon nem ugyanaz a helyzet
2 dolgot nem értek:
1 - ha még a szülő se tudja merre tart a kapcsolat, mert egy szexkapcsolatból lett most kicsivel több, miért siet rögtön bemutatni a gyerekeknek?
Örvendjen, hogy most jó a szexuális élete, de minek rögtön a gyerekeknek futni bemutatni?
2 - mi jó származhat abból, ha megismersz egy ilyen barátnőt, aki hajlamos mindent rosszindulatnak látni, mindent rossz szemmel nézni és hiperérzékenyül viszonyulni hozzád, mert ugye te vagy a pasijának a gyereke es számára amúgyis egy 5 ik kerék! Mi értelme ilyen alapokra építeni, főleg elsietni?
'ha még a szülő se tudja merre tart a kapcsolat, mert egy szexkapcsolatból lett most kicsivel több, miért siet rögtön bemutatni a gyerekeknek?"
Mondjuk ezert: "Apám lelépett bő 1 éve egy másik nővel aki ráadásul jóval fiatalabb nála. Azóta is együtt vannak..." Egy éve együtt vannak.
Egy év az semmi!
Én 3,5 év utan szakítottam az élettársammal.
Itt arról van szó, hogy a barátnőnek viszket es elkezdődött “ha szeretsz elválsz” az megvolt
“Ha szeretsz elfogadtatsz a gyerekeiddel”
“Ha szeretsz leadod a fizetésed es lakást rámíratod” stb
Ezek a lépések
“Ha szeretsz kitiltod innen a lányod mert megsértett múlthéten, visszaütött! Stb stb stb
Nem rendelkezel az apád élete felett. Mit szeretnél, hogy legyen boldogtalan és éljen egyedül? Vagy ha új partnere lesz ezután, az oké?
Szerintem legelőször ülj le vele arról beszélni, hogy miért hagyta el a családját, mit érzett, mit akart? Tud e normális válaszokat adni, voltak e nagy gondok anyáddal, vagy csak a "vére hajtotta" és utána döntsd el, hogy mennyire haragszol, legyél tisztában a korábbi helyzettel!! Ez után pedig a te kezedben annyi van, hogy arról dönts, hogy te ezután milyen kapcsolatot akarsz vele és a párjával tartani, mivel ez az ami a te döntésed. Az ő életéről ő dönt, és abba belehisztériázni a részedről s--gfgejség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!