9 éve vagyok együtt a feleségemmel 3* megcsalt van 2 fiunk 3 és 5 éves az egyik fiam autista és szinte én vagyok neki a mindene egyszerüen nem birom a gyerekeket ott hagyni de közbe meg belül a feleség miatt tönkre mentem. Nem tudom mit tehetnék?
Én így elsőre családterápiát javasolnék, de Ha a feleség nem partner benne, akkor nincs értelme. Egy másik lehetőség, hogy érzelmileg teljesen elhidegülnek, és a házasság csupán közös eggyüttműködés, megeggyezés lesz. A harmadik opció, hogy elválnak, de akkor be kell érnie a láthatásokkal. Esetleg perrel el tudja érni, hogy a gyerekek önnél legyenek, de ez kockázatos.
Én ezt mondanám, de nem értek hozzá.
Hányszor csalhatott meg, ha te "csak" 3-ról tudsz?
Ezek után én a helyedben már abban sem lennék biztos, hogy a gyerekek tőlem vannak.
Na mindegy!
Váljatok el, mert már így is egy hülye bohócot csinált belőled!
A szülő-gyerek kapcsolatának mélységét nem az szabja meg, hogy egy helyrajzi számon tartózkodnak e vagy sem.
A gyerekek - a vírusmentes időben - úgyis napközben óvodában, később iskolában lesznek (az autista gondolom valamilyen speciálisban) tehát a hasznos idő amit együtt tölthettek a hétvége és a szünidők.
De nem ártana apasági teszt...
Vagyonközösség megszüntetése, és a nyitott házasságot javaslom.
Kapja csak vissza!
Csak ne menjen a gyerekek rovására, nem az ő hibájuk.
Előtte persze legyen valami bizonyítékod arról, hogy háromszor is megcsalt, szóval vallja be legalább, mert az még nagyon jól jöhet, ha kikészülne a revans miatt, és beadná a válópert..
Te be ne add!
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!