9 éve vagyok együtt a feleségemmel 3* megcsalt van 2 fiunk 3 és 5 éves az egyik fiam autista és szinte én vagyok neki a mindene egyszerüen nem birom a gyerekeket ott hagyni de közbe meg belül a feleség miatt tönkre mentem. Nem tudom mit tehetnék?
azért sokat számít, hogy a nejed nem egy ártatlan angyal. ezért kell egy tanácsadóval megbeszélni, miket lehet lépni ebben és ebben az esetben. Felvázolod, hogy a nejed megcsalt többször is, leírod, hogy jó anya e vagy csak te törődsz velük stb. Ismerősömnél volt pl. az, hogy a nő SEMMIT nem törődött a gyerekeivel. Az apa sok pénzt és éveket ölt ügyvédbe és tárgyalásokba,de végül megnyerte az ügyet és a gyerekek azóta boldogabbak is.
Ha tudod bizonyítani (de tényleg akkor ha igazat mondasz), hogy rossz anya az sokat segít,de így is évekig tarthat.
# 11
A megcsalással azt éred, hogy te fogod tudni bizonyítani, ha ő beadja a vállópert, hogy megcsalt téged, viszont te úgy csald meg, hogy ő sose tudja bizonyítani, vagy éljen csak abbana hitben, hogy hűséges vagy, az ilyen megérdemli.
A közös ingatlantól meg próbálj megszabadulni.
A kocsik dolgait meg ne pénzeld a továbbiakban, inkább költsd el sanyarú sorsú de mutatós fiatal diáklányokra!
#14 És ez a helyzet kinek lenne jó? Ha a kérdező a válás után pár évvel találkozik egy rendes nővel, nem fog tudni vele együtt élni a közös házában. Az lenne az érdek, hogy eladják és felezik, nem?
Kérdező, beszélj az asszonnyal, hogy váljatok el békében, megegyezéssel, te nevelnéd az autista gyereket, ő a másikat. Ha meg tudod győzni, akkor nem kell attól félni, milyen ügyvédjük van, ráadásul ha te adod be, te viszed az ügyvédet.
# 15
Természetesen a gyerekeknek, a bíróság is kizárólag az ő érdekeiket nézi, és ha már ezt a válás előtt meglépte a kérdező, akkor az ott még egy jó pontnak számít!
Hát ezért.
# 15
Az eladás azért gázos, mert a kérdező felfedi a szándékait az aljas felesége előtt, onnantól meg simán kiforgatja az asszony a magyar válási gyakorlat szerint.
Szóval ezt meg kell előzni, és ez egy módja.
Ha az apukánál kerül elhelyezésre a gyerek akkor hiába tulajdonos a feleség az ingatlanban.
Meghatározott időpontokban jöhet mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!