Anyukák csalodnátok a lányotokban ha webcam modellkedne ?
"7es nem, a prosti a testéből él. Nos, miért is fizetnek itt a csajnak? Várj segítek..a testéért. "
Értem. Tehát a logikad szerint az összes modell kva. A csecsemő és a gyerekmodell is, ugye? Vegulis mind a testéből él.
13as mivel alázta meg bárki is őket? Azzal hogy nevén nevezzük a foglalkozásukat? Érdekes módon egy ápolónő miért nem sértődik be ha ápolónőnek hívják?
Engem nem érdekel, mindenki azt tesz amit akar, de nem fogom tisztelni azt aki semmire nem képes csak a testéből élni.
14es lehet meglep, de gondolom te még sosem voltál modell, így nem tudod mit kell tenni azért hogy valaki eredményeket érjen el. Tehtát végül is igen, a modell is prosti hiszen le kell feküdnie a férfiakkal a "sikerért" itthon meg nincsenek ismert gyerekmodellek, az, akit anyuci fizet be fotózásra, az nem modell...
Olvastam erről itt egy régebbi kérdést és csodálkoztam a lányok milyen lazán beszélgettek egymással erről a témáról mintha természetes dolog lenne.
Ne haragudjatok meg nekem is megvan erről a magam véleménye kiváncsi voltam a válaszokra csupán felőlem is mindenki azt tesz amit akar. De én is érzek ebben némi lustaságot meg választom inkább a könnyebbik utat mert miért ne? szép,csinos okos vagyok kihasználom a testi adottságaim hát ez akkor is az hiába próbálják egyesek magukat védeni. Csak kicsit szánalmasnak is tartom hogy okos szép nők erre adják a fejüket ahelyett hogy dolgoznának rendesen boltban, gyárban,bankban jaj az nehéz meg nem olyan izgi mint ez igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!