Anyukák csalodnátok a lányotokban ha webcam modellkedne ?
Figyelt kérdés
okt. 6. 12:23
41/44 A kérdező kommentje:
Ennyi belefér nekem ők semmirekellő kurvák
okt. 7. 19:38
42/44 anonim válasza:
Kár, hogy megint értelmetlen k/rvázás lett a kérdésből, és a prostikat védők így elmenekültek az érdemi vita elől megint.
Kérdező,
Kár volt kiírni a kérdést, erre elég lett volna egy facebook post is így
44/44 anonim válasza:
Nekem inkább aggodalom jönne először mint csalódottság. Először is (mindenki magából indul ki) attól tartanék, hogy szexuális abúzus érhette gyerekként, mert bár végül nem csináltam semmi ilyesmit, nálam okozott egy olyan időszakot, hogy csak erre vagyok jó, csak azért létezem, hogy másoknak (szexuális) élvezetet nyújtsak, szerencse hogy bármi hülyeség csinálása előtt eljutottam pszichológushoz. Nyilván nem azt akarom mondani, hogy ez az általános, de mint írtam, mindenki magából indul ki, nekem ez lenne az első dolog amit potenciális oknak látnék. Ha nem ez az oka, akkor érdekelne, hogy mi az oka, próbálnám megérteni, hogy miért döntött így és próbálnék alternatívát keresni, segíteni valahogy máshogy megoldani a dolgokat. Elsősorban magamban csalódnék, nem benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!