Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiamnak 50 éves barátnője...

A fiamnak 50 éves barátnője van.Ehhez most hogyan kellene viszonyulnom?49/N

Figyelt kérdés
A 27 éves fiam bejelentette hogy van egy barátnője és majd szeretné bemutatni.Amikor megkérdeztem hány éves nem hittem el,először azt hittem viccelődik!Azt mondja komoly a kapcsolatuk és mindig is vonzódott az idősebb nőkhöz.Voltak már korabeli barátnői a leghosszabb kapcsolata 2 év volt.A fiam nem akar apa lenni ezt már évekkel ezelőtt megmondta.Ezt is nehéz volt elfogadnom reméltem hogy talál majd egy lányt akitől meggondolja magát.A barátnőjének sincsenek gyerekei,de 50 évesen gondolom nem is akar már.Nyilván nincs jogom beleszólni az életébe felnőtt féri.Szeretem a fiam és tényleg a legjobbat szeretném neki.Ha boldog ezzel a nővel akkor elfogadom.De nem tudom hogyan álljak ehhez az egészhez.Végülis idősebb a nő mint én,nem is értem mit szeretne egy 27 éves férfitől.Ne értestek félre nem akarok beleszólni az életükbe csak nem értem.Ha találkozunk hogyan kéne hozzá viszonyulnom?Fel merjem hozni a kor témát?Vagy ilyeneket inkább ne kérdezzek?Most nem tudom mit kéne tennem hogyan kéne állnom ehhez az egészhez.Valakinek esetleg vannak hasonló tapasztalatai?Főként anyák válaszai érdekelnének.

okt. 2. 14:24
1 2 3 4 5
 41/46 Tejesbaba ***** válasza:
100%

Szia, én nem hoznám fel a kort, a te helyedben. Én azt gondolom amíg ők ketten jól érzik magukat egymással, addig te se feszüljél rá a dolgokra. Hidd el sok kapcsolat működött már rosszul, sok-sok vitával, úgy hogy a két fél hasonló korú volt. Működhetnek kapcsolatok úgy is nagyon jól, ha sok év különbség van a két fél között. Az emberi tulajdonságok, a hobbik, az hogy ki mennyire őszinte a másik féllel, kismillió dolog van, ami nem kor függő............és rengeteget számít egy kapcsolatban, hogy mint a két fél jól érezze benne magát. Ez a legfontosabb!

Számomra ami meghatározza egy nőnek a szépségét, leginkább, az az arca és a kisugárzása, nem pedig az, hogy az egy 16 éves lány, vagy egy 40-es nő.

Most írnám hogy nálam egy nő arca kb 90%-ban határozza meg a szépségét, (nyilván, kinek mi számít annak) aztán a mell, fenék, stb..... már apróságok és ezek még csak a vizuális dolgok. Egyébként valamelyik nőnek az áll jól ha hatalmas gömbölyű feneke van, valakinek az ha teljesen lapos, valakinek ha szőke a haja, valakinek ha hosszú, én az SAJÁT szememmel így látom a külső dolgokat egy nőben, de biztos van olyan is, akinek kifejezetten a nála fiatalabb 20 év körüli lányok jönnek be, de biztos léteznek olyan 50 év körüli nők, akik jobban bejönnének neki, mint a legtöbb 20 éves, és ezt magasságra, testalkatra is ugyanúgy ki lehetne vetíteni, és még mindig csak a külsőségekről van szó, holott egy kapcsolatban sokkal többet számítanak a belső tulajdonságok, hobbik stb.... mennyire van egy hullámhosszon a két fél.

Én elképzeltem azt, hogy lennék egy hatalmas réten, és a világból, a most élő nők közül, az a néhány ezer nő lenne ott, akikkel a legjobban passzolnánk egymáshoz. HA most ebben az időben jönnénk össze. Kb biztos hogy a legvékonyabbtól kezdve, a 100-120 kilós nőig. A 18 évestől, az 50 évesig, a 150 centistől a két méterig, stb-stb.

Ha anyakomplexusról is van szó (ne menjünk bele a szó jelentésébe, hogy mikor mi mennyire is számít annak valójában, amikor mi emberek eleve millió félék vagyunk, és a függősségeknek és más dolgoknak is vannak valójában fokozataik is) nem tudhatjuk mennyire a te hibád, mennyire a gyereké, DE ha mindketten jól érzik magukat abban a kapcsolatban, akkor senkinek sincs hozzá semmi köze. Egy párkapcsolatban, két embernek kell egymással élnie, nem a többi milliónak. Mindenkinek soha nem lehet megfelelni, akkor már legyen önmaga az ember. Én pl. amikor szakadt farmerban futottam, nem azzal foglalkoztam, hogy ki az aki bolondnak hisz, (a felszínes emberek nullák az én szememben, amikor fogalmuk sincs hogy a másik mit és miért csinál, de már h*lyének nézik) hanem azokkal, akiknek tetszik és otthon lehet csak néha rám gondolva masszírozzák a.........

okt. 3. 10:04
 42/46 anonim ***** válasza:
75%

A korát biztos, hogy ne hozd fel... tudja, hogy látod rajta...Ha szeretne róla beszélni, majd ő felhozza. Próbálj meg természetes lenni, és azt figyeld, hogy van a fiad.

Anyaként: Nekem lányaim vannak, időnként elég fura fickók kerülnek elő. Bármilyen ellenérzésem van, ha boldoggá teszi a lányomat, megkedvelem. Bármilyen helyes, jóképű, tanult, ha bántja a lányomat, nem szeretem.

(az okok is érdekesek lehetnek, de nem az volt a kérdés)

okt. 3. 13:56
 43/46 anonim ***** válasza:
91%

NE halgass azokra, akik szerint te tehetsz erről, mert rosszul nevelted.

Nem tehetsz róla, nem a te hibád!

(egyáltalán miért is lenne hiba, hogy egy idősebb nőbe szeretett bele?)

okt. 3. 14:14
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Úgy viszonyulj hogy semmi se tart örökké.
okt. 3. 19:04
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt 4,5 évig sokkal fiatalabb pasim... a szakítás - egyik - oka az volt, hogy állandóan nevelni akart, és többször szememre vetette, hogy komolyodjak már meg.
okt. 4. 22:54
 46/46 Tejesbaba ***** válasza:
50%

"NE halgass azokra, akik szerint te tehetsz erről, mert rosszul nevelted.

Nem tehetsz róla, nem a te hibád!

(egyáltalán miért is lenne hiba, hogy egy idősebb nőbe szeretett bele?)"

Én ezért írtam le picit részletesebben a dolgokat, olvastam ilyen hozzászólást, hogy "Anya komplexus, szégyelld magad" amikor a szó jelentését, sem tudják megfelelően értelmezni, pláne azt nem tudhatják, hogy hogyan nevelte az anya a gyerekét, és ehhez képest, ki tudja hányan találnak hasznosnak ilyen válaszokat, illetve a kérdezőt leszámítva is olvassák valószínűleg jó néhányan a hozzászólásokat. Ezért fejtegettem kicsit a dolgokat, akkor is, ha a kérdés nem erre irányult. Ha EGY ember is tanult belőle egy picit, akkor már megérte, akkor is ha száz másik meg lepontozna, köszönöm!

okt. 7. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!