A fiamnak 50 éves barátnője van.Ehhez most hogyan kellene viszonyulnom?49/N
Nem értem mi a bajod, az 50 éves nő nem akar gyereket.
A fiad sem akar gyereket, így ez a kapcsolat a korkükönbség miatt nem lesz hosszútávú.
De lehet a következő barátnő is idősebb lesz tőle.
Ha azt el tudtad fogadni, hogy nem akar gyereket (amihez amúgy nem sok közöd, van, tehát elfogadnod sem kell, csak felfogni), akkor ezt is sikerül majd.
Te inkább szégyelled a társaságban, ez lehet a gond, ez már a te problémád, nem az övé.
31-es vagyok.
Az apja elég nagy tahó.
Amúgy a családomban volt hasonló.
Ott 20-on éves fiú volt 40-es nővel, ott még gyerek is van, aki már 18 éves.
Azóta külön váltak már.
Az apja biztosan szégyelli ezt, mert általában, aki idősebb nővel vagy egyedülálló anyukákkal van a fiuk, azt kudarcnak élik meg, lúzerségnek.
Az én rokonom apja konkrétan pénzt ajánlott a fiának, ha elhagyja a nőt!
Aztán "elfogadták" a nőt, utána jött a passzív agresszív viselkedés, pl ajándékokat vettek nekik, majd rájuk kiabálták, hogy a nő csak egy hozományvadász, és a csávó apja pénzére utazik.
Ha független nőről van szó, aki nem vár semmit, örökséget, bármit, akkor nem értem mi a baj ezzel.
Sokszor az anyakomplexust az anyához kötik, pedig lehet itt az apával volt gond, és ezért "menekül" egy idősebb nőhöz.
Első körben azt mondanám, hogy ne szólj bele, örülj, hogy talált valakit maga mellé, aki boldoggá teszi a fiadat. A kor témát meg hanyagold bemutatkozáskor, elég nagy bunkóság lenne felhozni.
Hosszú hajú férfi vagyok, sok állásinterjún láttam a kérdező szemében, hogy nem tetszik nekik, miközben csak azért hosszú a hajam, mert olyan akartam lenni, mint Son Goku. Mellesleg kb. egész életemben kitűnő tanuló voltam, ennyire vagyok rossz ember. Ennyit ér az, ha valakit a külső jegyek alapján ítélnek el.
Ha esetleg mégis azt látod, hogy a fiad párja csak kihasználja a fiadat, akkor megpróbálhatod felnyitni a szemét, de ez vagy bejön, vagy nem, és akkor utálni fog téged. 38/F
Az a baj, hogy a válaszolók többsége soha nem volt, és nem is lesz ilyen helyzetben.
Ha mégis, tuti hogy ők sem feszítenének a büszkeségtől. Itt most könnyű pattogni, hogy jaj nincs ezzel semmi gond..
A családomban volt 26 év korkülönbség. Ott is meg volt a hátsó szándék, tavaly váltak el. Amúgy senki sem bántotta őket, csak az egyik fél gyerekei nem nagyon tudtak megbékélni az egész látvánnyal..Semmi pozitívat nem tudok elmondani egy ilyen kapcsolatról.
A francia elnök lehet egy jó ellenpélda, de az sem normális szerintem. Mármint aki tudja az egész sztorit, az érti mire gondolok..
Kérdező! Ha a fiad tényleg nem akar gyereket, akkor egy fiatalabb nőtől sem fog akarni. Amúgy egyre több fiatal dönt a gyerekmentes élet mellett. Szóval ezért nem kell a nőre neheztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!