Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarhatja a felnőtt...

Miért zavarhatja a felnőtt gyerekemet, ha róla mesélek az ismerőseimnek?

Figyelt kérdés
26 éves a fiam. Már egy jó ideje nem mesél nekem semmit vagy csak alig mond el valamit. Nagyon távolságtartó lett velem. Az egyik barátnőmnek (akivel jóban van) azt mondta, hogy azért nem mond el nekem semmit, mert én kitalálom másoknak az életét. Valóban amikor elkezdte az egyetemet, büszkén meséltem mindenkinek ès nem tetszett neki, vagy amikor lett bárnője, akkor is elmeséltem, na de nem gondolom, hogy ezek olyan dolgok lennének, amit diszkrécióval kéne kezelni. Azért nem értem, mert a környezetemben senkinek nincs hasonló gondja a felnőtt gyerekével. Mert még, ha intim dolgokat tálalnék ki, akkor megérteném, de ezek hétköznapi dolgok.

okt. 2. 13:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos nem könnyű eltalálni, mi nem zavarja. Ha tippelnem kellene, a magánélete (barátnő) valószínűleg, amit nem szeretne megosztani az anyja barátnőivel, nem a suli dolgok.
okt. 3. 13:48
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

23-as, őszintén a zöldséges Jóskának mi köze van ahhoz, van-e barátom, vőlegényem, vagy szingli vagyok? Htá az égvilágon rhadtul semmi.

Mert a kérdező mindig és bárkinek elpfázza, mi van a gyerekével, ehhez pedig még "antiszocnak" sem kell lenni hogy bárkit zavarjon.

okt. 3. 14:00
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk,ha nagyon személyes dolgokat mondasz, amit ő nem szeretne reklámozni...
okt. 3. 21:29
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Mert pletykás vénasszonyként kipofázod a magánéletét.

Szerinted az nem magánélet, hogy milyen páarkapcsolata van, vagy nincs.

okt. 5. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!