Anyám olyan sokszor beszólogattot régen és megjegyzéseket tett,hogy felnőtt koromra megutáltam?Nem tudom már szépen reagálni?
Külön laksz már tőle?
Sajnos ilyen emberrel csak egy dolgot lehet tenni, többé nem beszélni vele. Az én anyám is hasonló, már pár hónapja próbálok nem beszélni vele, de kb mindenhol zaklat, ahol elér... egyszer ígérget, aztán ugyanolyan szemét, majd próbál bocsánatot kérni (amit nem tud), majd megint megsertődik, könyörög, stb És folyamatosan ez a körforgás megy. Ilyennel nem lehet beszélni, mert semmit nem ért meg, de főleg semmit nem ismer el sosem.
Megszakítani a kapcsolatot.
Mást nem.
ma 18:28
Azért mert azt gondoltam,hogy az ember, jó ha a szüleivel jó viszonyt ápol és jóban van velük.De ez az idilli kép,úgy tűnik csak egy illúzió számomra:(
Van akinek megadatik,van akinek nem.
ma 18:16
Külön laktam 10 évig,több száz kilométerre éltem tőle,1 hónapban kétszer felhívtam,ő magától soha.Amikor hívtam,mindig volt valami ürügy,hogy most éppen nem tud beszélni,mert boltban van,vagy ott van tesóm kisgyereke stb.Mind ezt úgy,hogy több hónapja nem látott.Most jelenleg időlegesen itt lakom nála,pár hónapról van szó,a rezsiben beszállok,az ebédjét én fizetem, dolgozom nem élősködöm rajta,szinte csak aludni járok haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!