Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni ebben a...

Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egyedülálló anyuka vagyok, három gyermekkel. Exférjem elhagyott bennünket egy másik nőért, így maradtam szinte egyik napról a másikra egyedül a gyerekekkel. Ők még viszonylag kicsik (az ikrek 5, a kicsi nemsokára 3 éves), így a szüleim sokszor jöttek segíteni nekem (maguktól jöttek, nem én kértem).

Eljárni nem szoktam sehová, de úgy alakult az élet, hogy megismerkedtem egy férfivel az interneten, akivel nagyon jól megértjük egymást. Amikor ezt elmondtam, anyám teljesen kiakadt, és konkrétan közölte, hogy akkor rá ezentúl ne számítsak, és egyébként is milyen "hülye" vagyok, hogy három gyerek mellett párkapcsolatot szeretnék.

Ráadásul folyamatosan azt mondja, hogy majd ezzel a férfivel is úgy (vagy rosszabbul) fogok járni, mint annak idején az exemmel.

Mi lehet a jó döntés ebben a helyzetben? Anyukámat szeretem, és a gyerekek is imádják, de nagyon nem tartom fair dolognak, amit mondott. A párommal pedig nem szeretnék szakítani. 33 éves nő vagyok, úgy gondolom, hogy én is megérdemlem a boldogságot. Exemmel egy éve váltunk el.

Az új partneremmel megismerkedni sem hajlandó anyukám.

szept. 29. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
83%
Gyerekeidet
szept. 30. 18:38
 62/86 anonim ***** válasza:
60%
59 akkor te vagy a ritka kivétel. Pasiknak 99%-ban nem szokott kelleni 3 gyerekes nő max szexelni.
szept. 30. 18:41
 63/86 anonim ***** válasza:
79%

Kivéve, ha hajléktalan lenne a nő nélkül, vagy, ha a saját gyerekeit nem tudná elszállásolásolni a láthatáskor, vagy, ha külföldi és legálisan szeretne ittmaradni, vagy, ha a későbbi lehúzás miatt először bizalmat kell építeni.

Ennyit az igaz szerelemről, ha a pasinak nincs gyereke az előző kapcsolataiból, vagy van, de csóró és nincs csak egy 4 másik emberrel megosztott szobája, és oda nem viheti a gyerekeit.

okt. 1. 01:58
 64/86 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy fokozott óvatosságra van szükség. Még nem válaszoltál a kérdésemre, hogy találkoztál-e már személyesen a férfivel.
okt. 1. 08:16
 65/86 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező eltűnt.

Lehet, hogy ez is kamu kérdés volt?

okt. 1. 08:18
 66/86 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Nem tűntem el, csak sajnos betegek lettünk.

Sajnos a kérdés nem kamu, de bár az lenne. :(

Találkoztam már vele. Munka után, illetve, amikor szabadságon voltam.

okt. 1. 08:37
 67/86 anonim ***** válasza:
7%

Találkoztam már vele. Munka után, illetve, amikor szabadságon voltam.

Nem értem ha szabadságon voltál, miért nem a gyerekeidre szántál időt? Úgy látom neked már pasi előtt se igazán számítanak, úgyhogy mindegy.

Szerintem anyukád látja ezt az elhanyagolást és ez a baja.

okt. 1. 16:45
 68/86 anonim ***** válasza:
89%
Ha kivett egy nap szabadságot, a gyerekei meg óvodában voltak, az még nem elhanyagolás! Nem kell eltúlozni.
okt. 1. 16:50
 69/86 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem írod le a lényeget, kérdező, azaz hogy tudnal-e bébiszittert fizetni vagy teljesen az anyukád segitségere vagy utalva?

Mert nem mindegy ebben a szituban

okt. 1. 18:26
 70/86 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok képben, hogy milyen árakkal dolgoznak, de havonta szerintem maximum 2-3 alkalommal tudnám megoldani a bébiszittert.
okt. 1. 19:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!