Miért csinálja ezt anyukám? Mindig kritizál kiforgatja a szavaim bármit mondok tényleg bármit beleköt folyton, akármit mondok mindig tesz hozzá egy bunkó megjegyzést igyekszem figyelmen kívül hagyni de sokszor már nagyon rosszul esik vagy felbasz.
Nem tudom miert tartom undorítónak! Ha ezért beteg vagyok, vállalom!
Nem szeretném h a lámyom ejjel hozzamsimuljon! Ijesztő! Undorít!
Nagyon sokat szeretgettem mikor pici volt, persze nem pedofil módon, hanem homlokpuszik, de nem szerette!
Ordított!
Apám szólt mikor 3 hónapos volt es epp cuppantottam halkan a homlokat hogy fejezd be, nem látod, hogy ezért ordít!
Tenyleg, lilára ordította magát kis emberizink.
Pusziltam a szőke pihéket a homlokán, olyan örvények voltak, mint a barack olyan volt!
Aztan persze ha megtudtam idegesíti, nem csinaltam!
Nagyon aranyos volt, pisze orr, szőke göndör haj, nagy homlok volt akkoriban, nagy szemek!
Meg kellett várni, amíg ő jön! Az akkor volt, ha sírt! Nem szerette ha ölelgettem amúgy, ha jól érezte magát!
Persze en csodaltam hogy egy gyerekem van es milyen édes!
Terveztem, vágytam rá!
Nem jött hogy higyjem, hogy az enyém és gyártottam egy emberi lényt! 31 éves voltam.
De ebből nem kért, a szeretetből!
Aztán 12 eves koraig természetes volt h egymas mellett fekszünk, de akkor sem volt ölelés!
Sok barátja volt oviba, suliba, nagyon barátkozós volt amúgy! Máig az! Jó jegyei voltak!
Aztán utána mikor megindultak a hormonok, kezdte takargatni magát és úgy éreztem, hogy ez így normális! Aztan külön akart lenni, lett szexualis élete, es most mar nekem is furi lenne az együttalvás! Mar nem kisgyerek, nem kell egy ágyban legyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!