Anyám állandóan beleköt a páromba. Ez miért van?
Mert engeded.
Ez nem az ő territóriuma, meg kell vele értetni akár a lehető legdrasztikusabb módon is.
Amíg az ő territóriumán laksz és oda hordod a párodat is, addig ez nem fog menni.
Vagy irigy arra,hogy jól megvagytok,neki pedig nem ilyen szeretetteli az élete.
Vagy, ami rosszabb, esetleg tetszik a barátod neki és féltékeny.Azért kötekedik.
Mindkettő előfordul lányos anyákkal,családban is volt ilyen sajnos.
Mert az átlagemberek (proli) ilyen primitívek.
Ezért nem kell hazahordani a kanikat, lehet találkozni máshol.
Apukád veletek él? Jó a házasságuk?
Holtbiztos, hogy anyukád vagy egyedülálló, vagy apukáddal rossz a házasságuk és régóta nincs szex az életében. Innentől pedig az van, amit 6-os írt, irigykedik a te boldogságodra és kielégített mivoltodra.
Én is anyós vagyok, úgyanígy viselkedtem a vejemmel. Főleg, mikor kezdett komolyabbra fordulni a kapcsolatuk. Okom nem volt rá, de bevallom, ez van. Aztán rájöttem, a lányomat bántom ezzel. Ő sohasem panaszkodott, de láttam rajta, hogy fáj neki.
Elfogadtam, sőt meg is szerettem a vejemet, de nekem kellett rájönnöm erre. Ha más mondta volna, még mindig az utálatnál tartanék.
De ez én vagyok.
Kellett hozzá egy év, és egy csomó magamnak feltett kérdés. Most jobban érzem magam, jobb a kapcsolatunk, jobb az energia a családban.
Az anyukádat te ismered, neked kell eldöntened, hogy rákérdezel-e...talán még maga sem tudja a választ. Sok sikert és kitartást kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!