Az elején semmi baja nem volt a párommal de újabban minden lehetséges dologba beleköt vele kapcsolatban. Állandóan szapulja a szakállát, beszólogat, hogy vágja le, mert szerinte igénytelen, nekem viszont semmi bajom nincs vele. Lassan egy éve vagyunk együtt. Akárhányszor közlöm, hogy menni akarunk valahova kettesben, akkor megsértődik. Nem értem, miért csinálja ezt, mert soha nem volt vele tiszteletlen. Hiába mondom anyámnak, hogy nekem ő így (is) tetszik, akkor is beleköt. Mit kéne tenni?
Kérdező, tanultok vagy dolgoztok? Mennyi idő múlva fogtok főállásban dolgozni és eltartani magatokat?
Szerintem addig nyeld le ezt a viselkedést, aztán költözz el anyukádtól, és akkor találkozz vele, ha normálisan viselkedik a pároddal. Ha erre nem képes, akkor pár hónapig nem lát. Ha újból bunkózik, akkor újabb fél évig. Ha utána is bunkó, akkor mondjuk egy évig. Előbb-utóbb talán rájön az összefüggésre a viselkedése és a találkozások ritkulása között.
2023. júl. 27. 19:04
12/15 anonim válasza:
A szakáll résszel együtt érzek. Az anyukám ki nem állhatja, mindig mindenkire rámondja hogy igénytelen és le kell vágnia. Én viszont imádom és a bátyámnak is van, de hiába probáltam (a bátyám csak bólintott hogy akko' jóvan) meggyőzni erről, nem jutottunk semmire.
Amúgy probáltad megkérdezni hogy mi a baja a pároddal? Vagy elmondani neki hogy ezt hagyja abba mert téged zavar?
2023. júl. 27. 19:16
13/15 anonim válasza:
Miért nems zólsz neki hangsúlyosabban hogy álljon le?
2023. júl. 27. 22:48
14/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele megbeszélni, de annál többet, hogy nem bízik benne, nem mondott, ködösít. Hiába közöltem, hogy álljon le, lépten nyomon van valami megjegyzése vagy felém, vagy felé. Egyszerűen nem érti meg, hogy ezzel mennyire megbánt, talán nem is érdekli. Egyébként valóban nem jó a kapcsolata az apámmal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!