Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányommal komoly problémák...

A lányommal komoly problémák vannak, hogyan oldjam meg, úgy érzem kevés vagyok hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves nagylányom, egyedül nevelem már 10 éve. Sajnos az utóbbi időben nagyon kezelhetetlen és öntörvényű lett. A szexualitását is oly módon bontogatja ami számomra elfogadhatatlan. Egyelőre nem tudja hogy tudomást szereztem erről, de muszáj lesz vele leülnöm. Előre félek hogy mekkora veszekedést csinál belőle.

Létezik olyan szakember aki segíthet a kettőnk kapcsolatát jobbá tenni?

szept. 18. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
87%

77: bezzegregen. Milyen jo is volt, a nok maradtak otthon a gyerekkel, vittek a haztartast, mellette apolhattak a lerobbant anyost/apost, mert a ferjuk dolgozni jart, akik hazafele elvertek a penzt a kocsmaban. De jo is volt regen. Gyuloltek egymast, csak nem volt divat valni.

Masreszt, hova menjenek dolgozni? 20 evesen epphogy kijottek az iskolabol, de van aki meg egyetemista. Majd a reszmunkaidos allasbol kapott penzbol vesznek pelenkat?

20 evesen tanulni kell meg bulizni, annak van az ideje. Felnottet jatszani raernek akkor, ha stabil lakhatasuk lesz, munkahelyuk es parkapcsolatuk. Manapsag a 20 eveseknek egyik sincs, ami nem baj.

szept. 19. 22:56
 82/88 anonim ***** válasza:
Na, ezt elszurtam, en vagyok 77😅 #80-t szolitottam meg.
szept. 19. 22:57
 83/88 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem vérrokon, semmi közöd, kivel fekszik le.
szept. 20. 08:46
 84/88 anonim ***** válasza:
11%
De van köze hozzá, mert hatalmas botrány, veszekedés, verekedés alakulhat belőle, ha családtaggal kerül ilyen kapcsolatba. Akár ki is közösíthetik ilyesmi miatt. A morális aggályokat pedig nem kellene figyelmen kívül hagyni annak aki tartozik valahová, valakihez.
szept. 20. 09:37
 85/88 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy én mennyit hallgattam régen a "mit szólnak hozzá a *** " című bullshitet? És itt a *** helyére bármi behelyettesíthető a rokonoktól a szomszédokig. Az ő dolguk, hogy mit szólnak hozzá. Nem az ő elvárásaik szerint fogok élni, mint ahogy ők se az én elvárásaim szerint élnek. Ennyi. Két közel felnőtt ember törvényes kapcsolata az ő kettejük dolga. Szépen, normális hangnemben el lehet mondani hogy mit szólunk hozzá, el lehet mondani az aggályainkat, de ennyi és nem több. Lehet, hogy nem is lesz tartós a kapcsolat. Nem baszogatni kell őket emiatt, hanem mellettük állni, és ha kérik akkor segíteni. De a tiltás itt már nem segít.
szept. 20. 10:14
 86/88 anonim ***** válasza:
21%

85#

Te vagy az eleven példa arra, hogy hová vezet, ha nem veszik figyelembe a környezet véleményét, és a "morális aggályokat".

Nem kellene a nagylánynak is elkövetni ezt a hibát, ettől szeretné őt megóvni az anyja.

szept. 20. 11:03
 87/88 anonim ***** válasza:
78%
Hová vezet? :O
szept. 20. 11:55
 88/88 anonim ***** válasza:
Egyébként nem azt mondam, hogy nem kell figyelembe venni. Pont azt mondtam, hogy meg lehet hallgatni, mindenki elmondhatja a véleményét, de ne attól függjön már az én életem, hogy más erről hogyan vélekedik! Eldönthetjük, hogy mi az amit figyelembe veszük és mi az amivel már nem tudunk azonosulni és figyelmen kívül hagyjuk. Teljesen rendben van, ha a lány anyja és a fiú családja leülnek a fiatalokkal átbeszélni a helyzetet, mindenki elmondja az álláspontját, de a tiltás ebben az esetben röhejes lenne és csak ellenállást váltana ki. Az álláspontok ütköztetése után a fiatalok majd eldöntik, hogy hogyan tovább. Szóval a családban beszélni bármiről lehet, erről meg egyenesen beszélni kell, de meg kell hagyni nekik a döntési lehetőséget.
szept. 20. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!