Elmennél a szüleiddel pszichológushoz ha vannak komoly problémák a kapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 13:55
1/16 anonim válasza:
Mármint a szülö-gyerek kapcsolatban? Akkor természetesen igen!
3/16 anonim válasza:
Persze. Nincs ebben semmi szégyellni való.
4/16 anonim válasza:
Én is elmennék velük, de képesek azt mondani nekem, hogy én csak a rosszabb (3-as) jegyek miatt lehetek szomorú...
Ha hajlandóak vagytok akkor menjetek :)
5/16 anonim válasza:
Az nem igazán pszichológusra tartozó probléma, de mennék (ha a szülő kínálta fel, gondolom bizonygatni akarja hogy gyerekkel van a baj) A problémás családi-meg egyéb kapcsolatokhoz mediátor kell, nem dilidoki.
6/16 anonim válasza:
A pszichológus nem dilidoki, és vannak kifejezetten olyanok, akik a családra specializálódtak. Ne mondj butaságokat
7/16 anonim válasza:
Értsd jól: A rosszul működő család nem mentális gond. Nem szükséges pszichológushoz menni azért mert a családtagok nem tudnak egymással kommunikálni.
8/16 anonim válasza:
Én értelek, és igazad is van egy szinten, de a pszichológus is tud segíteni.
9/16 anonim válasza:
Felnőtt fejjel nem mennék el, anyám sem nyomasztanám már ezzel.
Gyermekként ha tudtam volna hogy van ilyen lehet hogy elrángattam volna.
Mondjuk szerencsére nem súlyos, mióta külön élünk azóta kifejezetten jó a kapcsolatunk
10/16 anonim válasza:
Én nem. Nálunk nem lehetne helyre hozni, felesleges idő és pénz pazarlás volna. 60+ ős embereket már nem lehetne változtatni, szerintük minden szuperül volt megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!