Ha 22 évesen lenne komoly kapcsolatotok, lakásotok, munkátok, belevágnátok a gyerekvállalásba?
Én 23 vagyok, de bevallom őszintén, hogy nagyon irigyellek és én a helyedben biztosan belevágnék, amint lediplomáztam.
De ha te még nem érzed úgy, csak akkor dönts úgy, ha szívből jön.
Bár nekem már megvan a diplomám, a páromnak még nincs, van 1,5 éve a suliból, én éppen munkát keresek, házunk bele sem merek gondolni mikor lesz. Ha abban a helyzetben lennék, mint te, már este megpróbálnánk összehozni a porontyot még ma este.:)
Sok boldogságot!
23N
Ezen nem kell ennyit gondolkozni. Azért születnek manapság később a gyerkőcök, mert a mai ember jobban előtérbe helyezi önmagát és várja, hogy majd amikor jó lesz na majd akkor ! Aztán mire észbe kapnak 30 felett járnak és elfelejtettek már gyerek aggyal gondolkozni...
Szóval ezen nem kell gondolkozni. Bele kell vágni és kész.
Sosem lesz könnyebb! Ez butaság. Egyetlen dologtól kell megválni, mégpedig az egótól... Attól is csak addig lesz nehéz, míg a gyerkőc meg nem születik! Utána már nem fog fájni és pár éven belül konstatálod is, hogy életed legjobb döntése volt az, hogy akkor bevállaltátok őt/őket... Még akkor is, ha esetleg szétesne a kapcsolatod a pároddal. A gyerekek mindig ott lesznek mellettetek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!