Fiúk-lányok! Nektek hány évesen volt először komoly kapcsolatotok?
Emlékszem hogy 14-5 évesen aggódtam hogy nekem sose volt senkim szóval szeretném Tőletek megtudni hogy nektek mikor lett először. Komolynak számít szerintem legalább 3 hónap együttlét, esetleges összejövős story-kat is szívesen olvasnék :D
Anyway nekem még nem volt komoly kapcsolatom pedig 16 vagyok :/
nyilván már 2. osztályban megtalált a szerelem egy kis csini lányba, de nem teljesedett be soha, sőt a végén még én mondtam ellent bizonyos okok miatt 5ödik osztály körül:D vicces. Bánom kicsit. De később nyilván frusztrált tiniként a dolog, próbáltam lányok közelében lenni, elég cringe voltam, ami azt illeti. 16 évesen lett először bnőm, 8 hónapig tartott, 2 évvel fiatalabb volt nálam, megcsalt egy tőlem 2 évvel idősebbel. Rip. de fél évre rá teljesen véletlenül olyan emberbe akadtam, akivel azóta is együtt. 23/f (közben azért voltak dolgok, de a páromra akadtam, csak idő kellett, hogy felismerjem, meg kellett élni is azért.) Szóval sztem ne aggódj. Ilyen bármikor bejöhet. A többi meg olyan mint a villamos, 10 percenként jön új.
Az a titka szerintem, hogy sosem szabad rágörcsölni. Én mindig akkor akadtam hosszabb kapcsolatokba, mikor egyáltalán nem kerestem. Pl első nőmmel az iskolai ebédlőben véletlen taliztunk, megtetszettem neki, aztán valamiért random rámírt fbn és ennyi, ment tovább a dolog.
De a legszemléltetőbb példa az "utolsó" kapcsolatom, hogy egy lánnyal randiztam volna, de aznap habi lemondta pár órával előtte, de már a város felé tartottam. Elmentem hát a kedvenc kocsmámba, ott várt a haverom aki törzsvendég volt szintén (13' szilvesztere óta áprilisig minden péntek-szombat estét ott töltöttünk, onnan indultunk bulikba stb). Mondom nem jött el a lány, hát itt vagyok, letojom a nőket, menjünk igyunk. Elindultunk másfelé, végül pár emberrel spanoltunk közben, együtt iszogattunk más helyeken, másokkal, visszagondolva meglepően rendes emberek voltak, manapság már lehet nem tudnám ezt megcsinálni :D aztán visszatértünk a törzshelyre, s ott egy társaságban találkoztunk a leányzóval, s "a többi már történelem" :D Full randomba. Azóta sem hiszem el.
1. RIP, kitartás :D
2. Emlékszem, elsőben is volt akit nagyon szerettem de nem lett belőle semmi XD. Aztán 5. környékén éreztem először hogy igen, most tényleg szeretem a lányt de lesz@rta amit érzek, összejött mással majd leüvöltött hogy hagyjam már békén. Aztán 7.-ben tetszett egy másik lány de visszagondolva nagyon cringe voltam, jobb is hogy nem lett semmi. 8.-ban esélyt se kaptam attól a lánytól mert "jobb lenne barátként". 9. előtt nyáron egy nagyon közeli barátomba szerettem bele, ott is nagyon cringe voltam és nem lett semmi :c. Aztán egész 9.-ben fűztem egy lányt, de ő mindenki mással össze akart jönni csak velem nem. Tavaly nyáron voltam szerelmes igazán utoljára, fél évig szivatott a csaj hogy szeret de jajj a távolság, jajj a szülei nem engedik meg jajj tanulnia kell. Ezt meguntam majd kiderült hogy jó ideje nem szeret. Ebben az a vicc hogy szeptember-október óta nem akart már semmit én meg február környékén tudtam meg. Aztán volt pár netes csaj akivel dumáltam de az inkább kavarás és kapcsolatnak egyáltalán nem nevezhető. Nagyon rossz de még elhiszem hogy lesz egyszer valami. Gondolkozom hogy egy pszichológussal beszélnék erről hátha tud segíteni mert igaz most tök jól érzem magam tudom hogy egy apró dolog is elég ahhoz hogy összetörjek. Nem sajnáltatásképp mondom, csak gondoltam én is leírom mert szerintem érdekes. :D Aztán ezeknek a storyknak van még rengeteg olyan aprósága amit ha leírnék kiadhatnám könyvként is, olyan drámák és fordulatok vannak benne XD már csak tehetség kéne hogy jól el tudjam mesélni.
#1 vagyok
Mostanában csoda, ha vannak komoly kapcsolatok a közelemben xddd
Szóval... Nem aggódok semmi miatt xdd
regényeket én is tudnék :D 2-es vagyok.
Ha gondolod beszélj pszichológussal, nem szégyen, nem is probléma. Személy szerint én feleslegesnek vélem erről, mert ez a fejlődésed része, meg nem fog ettől megoldódni vagy ilyesmi, maximum jobban letojod majd a témát, vagy másképp látod, de érted, ettől még nem biztos hogy lesz nőd, ha csak nem olyan jellembeli változásokra lenne szükséged amit csak egy szakember tanácsa tud megváltoztatni. De 16 évesen még elég sokat fogsz formálódni magadtól is. Kb mindenkivel megtörténnek ezek, amiket leírtál, esetleg nem pont így, de amiket éreztél a történtek közben az szinte mindenkire jellemző, szerintem. Legalábbis én el tudom képzelni a helyedben magamat is akár, meg sokmindneki mást. Egy barátom idén 27 éves és nemrég smárolt először egy lánnyal. Kemény. De ő mondjuk az az igazán geek fajta srác, bár így is csodálom, mert nagyon rendes ember, meg ilyen hősszerelmes tud lenni tipikusan, terelgetem ahogy tudom mert én kb 5millióval vagyok tapasztaltabb nála xd Lefekvésig még nem jutott el szegény még így sem, bár nem mindent fogad meg tőlem, ami érthető is, nehéz türelmesnek lenni pl. Ott már pl lehetnek nagyobb gondok, de leginkább csak az, hogy az ilyen tipikus "szemüveges, okos, kedves" emberek nem igazán a vagány nők esetei, pedig nincs is magasan a léc a srácnál, és szerintem nem is ronda egyébként, csak olyan tipikus "okos srác", és egyetlen hibája, hogy annyit beszél, hogy bármelyik kérdésedre mezopotámia születésétől kezdi a magyarázatot :D
19 évesen lett az első komolyabbnak nevezhető, akkor vesztettem el a szüzességemet is.
16 évesen semmivel, de tényleg semmivel sem vagy még elkésve :) Annyi idősen még csókom sem volt, és körülöttem sokan voltak még így, pedig nem csúnya lányokról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!