60 év körül normális a hátfájás, vagy tényleg valami komoly baja lehet?
Édesanyám 60 éves kora körül kitalálta azt, hogy neki gerincsérve van, nagyon fáj a háta, le is bénulhat meg "kiszakadhat" meg mindenféléket mond, folyamatosan kezelésekre jár, durva fájdalomcsillapítókat szed, stb.
Kecskeméten él.
De az igazság az, hogy valójában egész nap egy kényelmetlen kanapén fekszik, tv-zik, és szerintem attól fáj a háta, mellette egy kicsit túlsúlyos is szóval az is érthető, hogy húzza a hátát. De az öregedés is biztos benne van.
Én nem akarok gonosz lenni, de nem lehet, hogy ez egy kicsit műbalhé ez a hátfájás? Mindenkinek fáj a háta ebben a korban. Szerintem csak sajnáltatni akarja magát de valójában az ég világon semmi baja nincs. Ezt kb 5 éve találta ki és azóta folyamatosan ezt hallom.
Tényleg nem akarok gonosz lenni, de hülye naív sem, hogy most anyukám annyira rosszul lenne meg annyira korlátozott a mozgásában. Ezért kérdezlek titeket, hogy más is tapasztalt-e ilyet és mennyire gyakori az ilyen műbalhé?
Ha sérv lenne, már műtenék. De ha ez ürügy a folytonos fekvésre, a felfekvés már egy komoly probléma!
Legegyszerűbb az lenne, ha elvinnéd orvoshoz, és annak hinnél, ahelyett, hogy ismeretlenektől kérdezed, hogy félinformációk alapján szerintünk egészséges-e az anyád... Ez azért elég gáz.
"Ha sérv lenne, már műtenék"
Nem feltétlenül.
Kérdező, durva fájdalomcsillapítót nem írnak fel kanapén ücsörgés miatt. Ha azt kap, annak oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!