Egy hónapnyi kórházi bentlétem alatt egyszer sem látogatott meg a gyerekem. Jogosan esik rosszul és jelenti azt, hogy valójában nem szeret?
40, miért, hol olvasod, hogy a kérdező örül neki? Én sem írtam ilyent...
Csak itt rögtön azzal jönnek, hogy kamu, mert kizárt, hogy egy hónapig kóházban volt vagy nem volt fehérneműje...
Attól kamu, hogy valaki
a) egy hónapon át nem kéri a gyerekét, hogy hozzon be neki tiszta ruhát, miközben naponta beszélnek telefonon;
b) utána kizárólag a látogatásának hiánya miatt ír ki kérdést, és meg sem említi, hogy a tiszta ruha hiánya milyen kényelmetlenséget okozott neki.
Abban gondolom nincs vita közöttünk, hogy ha lehetséges, az ember inkább lenne a saját pizsamájában, mint a kórháziban, használná a saját törülközőjét, venne bugyit/alsónadrágot a pizsama alá, tartana magánál saját WC-papírt. És ha ezt nem adja neki a saját gyereke egy hónapon keresztül, akkor ez sokkal inkább zavarná, mint önmagában a látogatás (személyes találkozás) hiánya.
Emiatt tartom fenn most is azt a véleményemet, hogy ez kamu.
Egyébként a véleményemet csak erősíti, hogy a kérdező nem szólalt meg ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!