Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen gyakran látogatott meg...

Milyen gyakran látogatott meg anyukátok miután megszületett az unokája?

Figyelt kérdés
Milyennek mondanád a kapcsolatotokat? Amikor várandós lettél hogyan reagált? Mondta, hogy majd sokat fog segíteni? Én nagyitt csalódtam anyában, nagyon szeretem alítólag ő is, de amióta megszülettett a fiam 2szer volt nálunk. Amikor varandos lettem mindig mondta, h mennyit fog segíteni stb és most meg semmi, inkább szombaton is megy dolgozni minthogy eljönne hozzám. Bizony sokszor nagyon fáradt vagyok és nincs segítségem. Mult héten egymás után 2nap voltam nála délelőtt(délután dolgozik) és mikor mondtam, hogy jönnék másnap is láttam, hogy nem örül neki.
2021. máj. 30. 06:53
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezz rá anyádnál konkrétan, hogy mi van.
2021. máj. 30. 07:07
 2/41 anonim ***** válasza:
90%

De ha annyira fáradt vagy, és segítséged sincs, akkor miért mész? Miért nem maradsz otthon pihenni inkább?

Amikor én szültem (22 éve), amikor hazaengedtek, anyukám minden délelőtt jött két héten keresztül. Hozta az ebédet, kimosott, elmosogatott, amit kellett, kivasalt. A többit a férjem csinálta munka után.

Nekem ez hatalmas segítség volt. Anyósom csak kéthetesen jött először megnézni, mert meg kellett kapálni a krumplit. A szülők sem egyformák.

2021. máj. 30. 07:10
 3/41 A kérdező kommentje:
És itthon, hogy pihenjek? A fiam csak akkor alszik ha ringatom. Orvosnal voltam 2nap a kicsivel és előtte beszóltam anyához.
2021. máj. 30. 07:14
 4/41 anonim ***** válasza:
30%
Az amúgy senkit sem zavar, hogy egy pandémia kellős közepén vagyunk?
2021. máj. 30. 07:15
 5/41 anonim ***** válasza:
89%

Gátmetszésem volt, a doki azt mondta 8-10 hét a gyógyulási idő.

Kérem szépen 10 hétig se anyám se anyós, meg se látogatott,de küldjek képet, videót, meg,hogy ő fel akarja rakni a Facebookra, megtiltottuk, semmilyen kép nem mehet fel a netre.

Anyós hozzánk kb évente 3x jön,mi havonta 1x

50 km van közöttünk

Amúgy szeretem őket, normálisak,nem szólnak bele az életünkbe,nem okoskodnak,hogy ezt nem úgy kell ,ezt így kell

De ez nagyon fájt,hogy 10 hétig senki nem nézett felénk

Párom ki is osztotta az anyát,hogy mi mikor megyünk már mikor megyünk már, látni akarják az unokát,és nem bírta felfogni,hogy 10 hétig gyógyulnom kell,és bármikor szívesen látjuk őket.

2021. máj. 30. 07:15
 6/41 A kérdező kommentje:
Ja es ha rák~rdezek akkor azt mondja sok a dolga. 2munkahelyen dolgozik 6tól 10ig,és 2tőtől 8ig. Tegnap volt apa hozott valamit a férjemnek 5percig volt ő folyton siet, de közben meg mondja, hogy így szeretem úgy szeretem az unokám. Csak azért is esik ennyire rosszul, mert mikor terhes voltam mindig mondta, hogy mit fog segiteni. Covidosan szültem így szülés után nem is jöhettek, de akkor is folyton mondta, hogy ha majd nem leszek beteg eljön vigyázz rá egész nap, na azóta szó sincs ilyenről. 3hónapos a fiam
2021. máj. 30. 07:19
 7/41 A kérdező kommentje:
Pandémia ide vagy oda, akkor is néha eljöhetett volna. Az egész család túlesett már a covidon.
2021. máj. 30. 07:21
 8/41 anonim ***** válasza:
50%
Ne ringasd a fiad, tedd az ágyába és hagyd, hogy egyedól aludjon el.
2021. máj. 30. 07:25
 9/41 anonim ***** válasza:
45%
És mondjuk mi lenne ha nem másoktól vàrnád a segítséget? Kinek szültèl, nekik vagy magatoknak? Hát sorry, de ne várd már el hogy ugorjanak neked haptába cselédnek mikor úri kedved úgy kívánja. Covid is van még sajnos. Eléggé követelőzőnek, hisztisnek tűnsz.
2021. máj. 30. 07:29
 10/41 A kérdező kommentje:
Nem várom el, hogy ugorjanak ő mondta amikor még várandós voltam nem én kértem, és most furcsa, hogy nem jön sosem. Hadjatok már a coviddal, akkor gondolom te egész nap otthon ülsz mert covid van ugye?
2021. máj. 30. 07:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!