Milyen gyakran látogatott meg anyukátok miután megszületett az unokája?
De ha annyira fáradt vagy, és segítséged sincs, akkor miért mész? Miért nem maradsz otthon pihenni inkább?
Amikor én szültem (22 éve), amikor hazaengedtek, anyukám minden délelőtt jött két héten keresztül. Hozta az ebédet, kimosott, elmosogatott, amit kellett, kivasalt. A többit a férjem csinálta munka után.
Nekem ez hatalmas segítség volt. Anyósom csak kéthetesen jött először megnézni, mert meg kellett kapálni a krumplit. A szülők sem egyformák.
Gátmetszésem volt, a doki azt mondta 8-10 hét a gyógyulási idő.
Kérem szépen 10 hétig se anyám se anyós, meg se látogatott,de küldjek képet, videót, meg,hogy ő fel akarja rakni a Facebookra, megtiltottuk, semmilyen kép nem mehet fel a netre.
Anyós hozzánk kb évente 3x jön,mi havonta 1x
50 km van közöttünk
Amúgy szeretem őket, normálisak,nem szólnak bele az életünkbe,nem okoskodnak,hogy ezt nem úgy kell ,ezt így kell
De ez nagyon fájt,hogy 10 hétig senki nem nézett felénk
Párom ki is osztotta az anyát,hogy mi mikor megyünk már mikor megyünk már, látni akarják az unokát,és nem bírta felfogni,hogy 10 hétig gyógyulnom kell,és bármikor szívesen látjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!