Az úgy okés, ha anyám velem bunkózik, hogy dolgozzak nyáron (amit akartam is) amikor ő mióta a tesóm megszületett nem ment el?
Anyad felnevelt 2 gyereket, gondolom mindent o intez, o takarit, bevasarol(hiszen fozni a semmibol nem lehet),szamlakat befizet, emellett meg sportol is.
Nem azt mondom, mas ezt munka mellett csinalja, tehat neki egy fokkal konnyebb, de attol meg nem lehet faradt? De.
Es az neked miert is faj, ha dohanyboltba megy? Esetleg ruhat is vesz, fodraszhoz jar, stb? Nem ertem :D
De gondolom az azert alap, hogy legyen friss etel az asztalon, legyen tiszta haz, legyen tiszta ruhad. Ez mar kevesbe zavar, igaz? :)
Anyádat,bunkózód ?!
Azt csináld amit,mond ! Meg egyet ne felejts el,az életben első mestereid a szüleid !
Mondjuk az meg a masik, hogy az 50 oran nem kell ennyire feszulni. En 4 ev alatt folyamatosan csinaltam meg gimiben, tehat nem egyszerre. Ez annyit jelentett, hogy minden evben reszt vettem valami sulis rendezvenyen segitokent, osszesen 5 alkalommal. Nem haltam bele :D
Ezert valoban nem jar penz kerdezo, remelem ezt tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!