Az úgy okés, ha anyám velem bunkózik, hogy dolgozzak nyáron (amit akartam is) amikor ő mióta a tesóm megszületett nem ment el?
Figyelt kérdés
Én diák vagyok, mennem is kell 50 órát csinálni az érettségihez amúgyis, meg szeretnék venni majd a nyári pénzemből egy gépet. Anyám csinálja a fejét hogy ő mosogat meg főz, mennyire elfárad de mégis elmegy futni meg lazán átjárkál dohányboltba...2021. máj. 16. 12:30
11/16 anonim válasza:
Amúgy az 50 órát nem csak nyáron tudod csinálni, én mindig suli időben csináltam az 50 órát, nyáron pedig besétáltam a munkaügyi hivatalba és dolgoztam, nyáron sosem foglalkoztam a közösségi szolgálattal mégis meglett.
12/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy 50-ért nem kapok pénzt. Arra gondoltam, hogy abból megvan valamennyi akkor utána rendesen is dolgozok. Errefele alig lehet találni valamit.
2021. máj. 16. 14:26
13/16 anonim válasza:
Milyen gépet szeretnél nyári munkából venni?
14/16 anonim válasza:
De miért bunkózik veled, ha ugyanazt akarod, mint ő: nyáron elmenni dolgozni?
15/16 anonim válasza:
Sztem basszál ki vele. Csináld meg a házimunkát helyette, erre nem fog tudni mit mondani, te nyertél. Ez biztos tipp, nálam bevált, és max fél óra/nap alatt meg is lehetsz vele. Ennyi időbefektetés mi ahhoz képest, hogy megnyered vele szemben a vitákat?
16/16 anonim válasza:
Az anyád valószínűleg kezd megkeseredni, gondolom nincsen rendesen megbszva, a pénz se vet fel titeket, apád se valami főnyeremény.
Gondolom hamar szült, és a "lila köd" elmúlása után rájött hogy s.z.ar az élete.
Nyilván te se segítesz valami sokat a házimunkában, így ez is felcseszi az agyát.
Ezt rajtad vezeti le részben, te pedig túlreagálod, tipikus kamasz reakció.
Az ilyen jellegű gyks kérdésekre nagy részben ráillik ez a leírás, ha mégsem akkor bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!