Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen gyakran látogatott meg...

Milyen gyakran látogatott meg anyukátok miután megszületett az unokája?

Figyelt kérdés
Milyennek mondanád a kapcsolatotokat? Amikor várandós lettél hogyan reagált? Mondta, hogy majd sokat fog segíteni? Én nagyitt csalódtam anyában, nagyon szeretem alítólag ő is, de amióta megszülettett a fiam 2szer volt nálunk. Amikor varandos lettem mindig mondta, h mennyit fog segíteni stb és most meg semmi, inkább szombaton is megy dolgozni minthogy eljönne hozzám. Bizony sokszor nagyon fáradt vagyok és nincs segítségem. Mult héten egymás után 2nap voltam nála délelőtt(délután dolgozik) és mikor mondtam, hogy jönnék másnap is láttam, hogy nem örül neki.
2021. máj. 30. 06:53
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
87%

Jha, csak te vagy fàradt, anyád nem. Értem. Az nem fordult meg a kis buksidban, hogy esetleg ő is szeretne pihenni? A pofámról lesülne a bőr ha ennyire önző állat lennék, hogy a dolgozó anyámra erőltessem magam mindig meg a gyereket.

Magadnak szülted a gyereket vagy neki? Ha ekkora teher, akkor nyúlj a pénztárcádba és fizess egy bébiszittert, ne anyádat nézd annak!

"2 munkahelyen dolgozik", hát b.szki...ő nem lehet fáradt?

2021. jún. 2. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!