Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen gyakran látogatott meg...

Milyen gyakran látogatott meg anyukátok miután megszületett az unokája?

Figyelt kérdés
Milyennek mondanád a kapcsolatotokat? Amikor várandós lettél hogyan reagált? Mondta, hogy majd sokat fog segíteni? Én nagyitt csalódtam anyában, nagyon szeretem alítólag ő is, de amióta megszülettett a fiam 2szer volt nálunk. Amikor varandos lettem mindig mondta, h mennyit fog segíteni stb és most meg semmi, inkább szombaton is megy dolgozni minthogy eljönne hozzám. Bizony sokszor nagyon fáradt vagyok és nincs segítségem. Mult héten egymás után 2nap voltam nála délelőtt(délután dolgozik) és mikor mondtam, hogy jönnék másnap is láttam, hogy nem örül neki.
2021. máj. 30. 06:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
89%
Hát figyi egy nő mindig magának szül. Anyukád 2 helyen dolgozik nem is lehet olyan fiatal már elhiszem hogy fáradt.
2021. máj. 30. 18:23
 32/41 anonim ***** válasza:
93%

Fáradt a sok munkától de az is lehet hogy ő emelett nem igazi nagymama típus ,így soha nem fog sokat vagy egyáltalán segíteni.

Ezt is meg kell emészteni kicsit majd .

2021. máj. 30. 18:33
 33/41 anonim ***** válasza:
90%
Mivels zomszéd ház így minden nap.
2021. máj. 30. 22:44
 34/41 anonim ***** válasza:
73%

A nagymama felnevelte a gyerekeit. Az unokával csak játszon. Ez már nem az ő felelőssège. Jól tud esni, ha magától azt mondja: "legyetek együtt pár órát addig vigyázok rá" Na de ez nem 3 hónaposan ès nem hetente történik így.

Semmit sem lehet elvárni. Ha nagyon muszáj vagy ha magától akarja akkor vigyázzon rá.

2021. máj. 31. 10:18
 35/41 anonim ***** válasza:
28%
Az a szomorú igazság, hogy sokaknak nem való se gyerek, se unoka. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a gyerekekkel.Nem tudom, hogy muszájból dolgozik annyit, vagy csak kifogásnak használja a munkát, mert nem akar unokázni- de mindegy is.Ne erőltesd, nem lesz benne köszönet.
2021. máj. 31. 10:22
 36/41 anonim ***** válasza:
89%
Én azt nem értem, hogy hol van az apuka?
2021. máj. 31. 11:33
 37/41 anonim ***** válasza:
38%
Dolgozik mint a barom, hogy a hisztis, követelődző, elkényeztetett asszonykájának előteremtse a pénzt. Gondolom.
2021. máj. 31. 11:42
 38/41 anonim válasza:
27%

Kérdező, itt ne kérdezz ilyeneket. Hányinger volt a momshaming-et végigolvasni. Az összes megmondó szent anyát.

Hidd el, nekik is 💩 volt, nem segített senki, azért csipognak most.

A legnagyobb hülyeség a magadnak szültél duma. Nem egészséges tök egyedül 0-24 a gyerekekkel lenni, felőröl. Én férjem is sokat dolgozik, nálunk is a még élő nagyszülők tesznek az unokára, ha jönnek akkor veszik neki a sok műanyag béna játékot ( amit nem kértünk soha) megy a majomkodás,de csak addig,amíg mosolyog a gyerekem. Aztán várják,hogy tegyem oda a kaját. Egyszer nem hozták semmit,amíg gyermekágyas voltam és semmiben nem segítettek. Babát a parkban nem tologatták, amíg aludt, de a teraszon alvó gyerekre se vigyáztak..

Nincs ebben semmi. A fiam jobban szereti a bébiszitterünket, mint őket.

2021. máj. 31. 14:16
 39/41 anonim ***** válasza:
80%

Azért vedd már figyelembe, hogy leírta meddig dolgozik a nagymama! Mondjon fel? Ő már nem mehet gyesre, ennyi idősen munkàt váltani is nehéz. Próbál normális körülményeket teremteni. Nem lehet ezért egy rossz szót sem szólni.

Amikor én gyerek voltam a nagymamám mindig ott volt, oviba vitt. Sütiket csináltunk együtt. Mikor dolgozott meg alig láttam előtte. Este 10-kor menjen egy babához? Szabadnapon nem szakad rà a háztartás? Persze jó ha ott a Mama, de jelen esetben nem tud. Elvárja a kèrdező hogy x napokon ne dolgozzon? Ez túllép egy bizonyos határt. Nem azèrt dolgozik 2 helyen, hogy kicsesszen a lányával. Tudjuk, milyen nehéz ez ebben az országban.

Az apukánok kène néhány órára levenni a vállàról a kicsit. A 3 hónapos gyerek mellett pedig folyamatosan ott a helye az anyjának. Ez kèsőbb nem lesz így. Elmegy pár órára/ napra a rokonokhoz, ez viszont nem az az időszak. Anyjához kötött kizárólag az etetés miatt is.

Legyen ott a Mama,segítsen. Ebben a helyzetben nem tud. Ezt át kéne látni

2021. máj. 31. 15:58
 40/41 anonim ***** válasza:
75%
Senki sem csipog, tökéletes szülő meg nincs. A kérdező se szokhatott még hozzá az új helyzethez. Mindenki áradozik milyen szép és jó ez. Közben el van felejtve, hogy nem egyszerű anyává válni. Kényszeresen próbál mindenki tökéletes lenni. Olvassa a könyveket, hogy mikor mit tegyen (amit a gyerek sajnos nem olvas, így a sablon szövegek persze feleslegesek) Ilyenkor jön az "ùristen valamit rosszul csinálok" Össze kell szokni.
2021. máj. 31. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!