Milyen gyakran látogatott meg anyukátok miután megszületett az unokája?
Fáradt a sok munkától de az is lehet hogy ő emelett nem igazi nagymama típus ,így soha nem fog sokat vagy egyáltalán segíteni.
Ezt is meg kell emészteni kicsit majd .
A nagymama felnevelte a gyerekeit. Az unokával csak játszon. Ez már nem az ő felelőssège. Jól tud esni, ha magától azt mondja: "legyetek együtt pár órát addig vigyázok rá" Na de ez nem 3 hónaposan ès nem hetente történik így.
Semmit sem lehet elvárni. Ha nagyon muszáj vagy ha magától akarja akkor vigyázzon rá.
Kérdező, itt ne kérdezz ilyeneket. Hányinger volt a momshaming-et végigolvasni. Az összes megmondó szent anyát.
Hidd el, nekik is 💩 volt, nem segített senki, azért csipognak most.
A legnagyobb hülyeség a magadnak szültél duma. Nem egészséges tök egyedül 0-24 a gyerekekkel lenni, felőröl. Én férjem is sokat dolgozik, nálunk is a még élő nagyszülők tesznek az unokára, ha jönnek akkor veszik neki a sok műanyag béna játékot ( amit nem kértünk soha) megy a majomkodás,de csak addig,amíg mosolyog a gyerekem. Aztán várják,hogy tegyem oda a kaját. Egyszer nem hozták semmit,amíg gyermekágyas voltam és semmiben nem segítettek. Babát a parkban nem tologatták, amíg aludt, de a teraszon alvó gyerekre se vigyáztak..
Nincs ebben semmi. A fiam jobban szereti a bébiszitterünket, mint őket.
Azért vedd már figyelembe, hogy leírta meddig dolgozik a nagymama! Mondjon fel? Ő már nem mehet gyesre, ennyi idősen munkàt váltani is nehéz. Próbál normális körülményeket teremteni. Nem lehet ezért egy rossz szót sem szólni.
Amikor én gyerek voltam a nagymamám mindig ott volt, oviba vitt. Sütiket csináltunk együtt. Mikor dolgozott meg alig láttam előtte. Este 10-kor menjen egy babához? Szabadnapon nem szakad rà a háztartás? Persze jó ha ott a Mama, de jelen esetben nem tud. Elvárja a kèrdező hogy x napokon ne dolgozzon? Ez túllép egy bizonyos határt. Nem azèrt dolgozik 2 helyen, hogy kicsesszen a lányával. Tudjuk, milyen nehéz ez ebben az országban.
Az apukánok kène néhány órára levenni a vállàról a kicsit. A 3 hónapos gyerek mellett pedig folyamatosan ott a helye az anyjának. Ez kèsőbb nem lesz így. Elmegy pár órára/ napra a rokonokhoz, ez viszont nem az az időszak. Anyjához kötött kizárólag az etetés miatt is.
Legyen ott a Mama,segítsen. Ebben a helyzetben nem tud. Ezt át kéne látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!