Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen gyakran látogatott meg...

Milyen gyakran látogatott meg anyukátok miután megszületett az unokája?

Figyelt kérdés
Milyennek mondanád a kapcsolatotokat? Amikor várandós lettél hogyan reagált? Mondta, hogy majd sokat fog segíteni? Én nagyitt csalódtam anyában, nagyon szeretem alítólag ő is, de amióta megszülettett a fiam 2szer volt nálunk. Amikor varandos lettem mindig mondta, h mennyit fog segíteni stb és most meg semmi, inkább szombaton is megy dolgozni minthogy eljönne hozzám. Bizony sokszor nagyon fáradt vagyok és nincs segítségem. Mult héten egymás után 2nap voltam nála délelőtt(délután dolgozik) és mikor mondtam, hogy jönnék másnap is láttam, hogy nem örül neki.
2021. máj. 30. 06:53
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
9es neked van gyereked?
2021. máj. 30. 07:32
 12/41 anonim ***** válasza:
56%
Én covid osztályon szolgáltam, én kérek elnézést nacsasszony. Én nem a szüleimtől vártam a csodát. Megoldottam magam. Mégis mit vártàl, milyen lesz egy gyerekkel? Én is halál fáradt voltam.
2021. máj. 30. 07:37
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

"... 2munkahelyen dolgozik 6tól 10ig,és 2tőtől 8ig."

Basszus Kérdező, ha nekem kellene napi 10 órát dolgoznom, ráadásul ilyen hülye időbeosztással, hogy 4-1/2 5-kor kellene kelnem, hogy beérjek 6-ra, utána csak 3 órám lenne mindenre, mert 2-re már megint megyek dolgozni este 8-ig, ami a legoptimálisabb esetben is azt jelenti, hogy 10-11-nél korábban nem kerülök ágyba (és összesen 5 órát tudok aludni) akkor örülnék, hogy lyuk van a fenekemen, nem hogy még unokázzak.

Ha reálisan néznéd a dolgokat, akkor ezt neked előre kellett volna tudnod és semmilyen segítséggel nem számolsz!

2021. máj. 30. 07:41
 14/41 A kérdező kommentje:
Jaj de vicces ez a barátok köztös nagysasszony. Tudod ismeretlenül könnyű okosnak lenni, ha nemtudod a másik min megy és ment keresztül. Az, hogy te egyedül megoldottad képzeld én is egyedül megoldok mindet, de az hogy azért költöztem haza egy másik városbol ami 2ora autó utra volt, hogy többet lehessek anyával, mert tudod nekem fontos a család meg az hogy minnél többet lehessek vele és rosszul esik, hogy ő máshogy gondolja.ja és csakhogy tudd én nem azt várom el, hogy más nevelje a gyerekem csak azt, hogy néha jöjjön és nézze meg, ha már annyira nagyon szereti.
2021. máj. 30. 07:45
 15/41 anonim ***** válasza:
27%

Jaj úristen de begyelesedettek itt.

Én megertelek Kérdező. Anyám a szomszéd utcában lakik konkrétan, más fél éves a gyerek, de kb 3x vigyázott rá fél órát. En is tobbre szamitottam.

Nem kell mártirkodni hogy magadnak szülted, mert ez nem igaz egyrészt, a pár vállal gyereket, nem a nő egyedül.

Letenni az ágyba és hagyni aludni 🤦‍♀️ ezt is csak az mondja skinei dobott a gép egy halál muja gyereket, akit növényként kellett gondozni, néha etetni és kesz plusz gondolom nem is szoptatta mert úgy azért más a helyzet kedves anyukák :)

Tanácsolni azt tidom, hogy mikor pici időd is van ne takarits, ne főzz csak pihenj.

Párodat kérd meg, hogy most ő ringassa, ne várd hogy kitalalja mit szeretnél, mond. Ugyanez anyukaddal. Ennél kevesebbszer úgyse fogtok találkozni, mertt ez is rajtad múlik. Őszintén egyenesen kérd meg, ha nem vállalja kérdezz rá miért nem.

Egyébként idővel jobb lesz, több energiád lesz, magabiztos leszel, nem is fog majd kelleni segítség, sőt mikor már nagyobb, rajossz, hogy jobb is hogy csak te vagy vele :D igy nem rontja el más, 😂

Baratkozhatsz is hasonló korú gyerekes anyukákkal, barátnő is átvállalhatja kicsit. :)

2021. máj. 30. 07:46
 16/41 anonim ***** válasza:
77%

13-as vagyok, ez lemaradt:

" ...inkább szombaton is megy dolgozni minthogy eljönne hozzám."

Dolgoztál te valaha?

Egy munkahelyre nem akkor járkál be valaki, amikor kedve van, hanem amikor elrendelik! Biztos nem jókedvében, vagy unalmában megy szombaton is!...vagy azért, hogy veled kiszúrjon.

Nekem akkor sem lenne pofám igénybe venni a segítségét, ha ő ajánlkozna.

2021. máj. 30. 07:47
 17/41 anonim ***** válasza:
33%
A pandemiat nem tudom minek irogatjstok, mi is és nagyszülők is, sőt a rokonság is oltva 2x. Oltott oltottat nem nagyon fertőz sracok. De képzeljétek sokan nyaralnak, utaznak, kirandulnal, élnek is ahelyett hogy erre rafognanak bármit is.
2021. máj. 30. 07:48
 18/41 A kérdező kommentje:
Mert hétvégén magánházhoz jár segíteni nem oda ahova hétköznap!
2021. máj. 30. 07:50
 19/41 A kérdező kommentje:
És oda nem kötelező menni, de inkább segít egy idegennek minthogy megnézné az unokáját.
2021. máj. 30. 07:51
 20/41 anonim ***** válasza:
68%
Neked sem volt kötelező teherbe esned.
2021. máj. 30. 07:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!