Egy hónapnyi kórházi bentlétem alatt egyszer sem látogatott meg a gyerekem. Jogosan esik rosszul és jelenti azt, hogy valójában nem szeret?
Ha dolgozik, nézd el neki.
Nem érdemes ezen rágódni. Gyerekek kirepülnek, elmennek. Nem is azért születnek, hogy ápoljanak minket! Ha mégis segítenek, nagy szerencse! Ahil szeretet van ott áldás van!
Sajnos én is egyedül fogok meghalni
Hagyjuk már ezt a kirepülèst meg tàrsait. Ha valakit nem kèpes meglàtogatni a gyereke egy hónap alatt egyszer sem, az igenis gàz.
Eszerint csak laktok egymàs mellett, igazi szeretet, kötődès nincs köztetek. Gondolkozz el rajta,mi ennek az oka.
Az a kérdés, hogy milyen kórházban voltál.
Ha ilyen “nyaraló kórházban” voltál mint a harkányi reuma, ahol kezelésekre fekszenek be akkor nem olyan nagyon gáz, hogy nem volt bent. Ha szívműtét utáni lábadozás miatt voltál ilyen kórházban akkor szerintem szégyen, hogy nem nyitotta rád az ajtót.
Szóval miért voltál kórházban?
Én azért nagyot csalódtam volna, hogy ennyire nem érdekeltem.
Mert oké, hogy beszéltetek telefonon, de azért 1 hónapra csak kellett 1-2 cucc is. Meg én szeretem a családtagjaimat a saját szememmel látni, hogy tényleg jól vannak e, mindegy mit mondanak mennyire jól vannak már.
Én biztos átgondolnám a viszonyunkat, az együtt élést a házamban, mit teszek érte én és ezentúl fogok e tenni érte.
12 es nagyon sokszor a szülő az oka, mert tetű, habár mindenhol dícséri magát, hogy be jó szülő, közben egy monstrum!
De tapasztalataim azt mondják MA, hogy néha a gyerek személyisége sem kötődésre alkalmas, esetleg örökli az apja magánakvaló, paraszt stílusát, a cirkuszkodási hajlamot, parancsolgatást, lány létére.
Vagy ha nagynéném lányát nézzük, a nagynéném mindent megtett érte, eltartotta luxusban 35 éves koráig, mégsem köszönte meg soha, de ez smafu, a legkeményebb hogy máig is 40+ évesen is kiszolgáltatja magát a súlyos beteg, agyvérzéses anyjával, aki tántorogva jár, mosatja vele a cuccait, bugyiit és megrendeli mire jön a buliból mi legyen a kaja.
Ha az anyjának kell valami a boltból nem hajlandó menni SOHA! Ezt az anyja tudja, meg sem kéri!
A “lány” sok pasit tart magának, szülei kiskorában elváltak. Az apa is magánakvaló volt és belátástalan, sok nője volt. A lánya is ugyanúgy jön haza este hogy kérdi az anyját, na, mi a kaja?
Azert mondom, hogy vannak esetek es esetek, nem mindig a szülő a hibás, “csak” 90% ban
Teljesen egyértelmű, hogy ez kamu.
1. Milyen bajjal, betegséggel fekszik bent ma valaki egy hónapig? Maximum, aki gépekre van kötve és kómában van.
2. Egy hónap alatt nem fogyott el a kérdező tiszta pizsamája, tiszta fehérneműje, tiszta törülközője stb.????
Na, tudod, kit etess ám a hülyeségeiddel, kérdező!
Sajnos anyukám meghalt a kórházban, mikor 24 voltam.
A kórházba kerülésekor minden másnap mentem. Bp-en belül is 2x30 percet utaztam érte. Fel évig.... Fogtam a kezét, rohadt nehéz volt, örülök hogy megtettem.
Apukám akkor halt meg, mikor 41 voltam. 3 évig volt többnyire kórházban volt előtte. Mikor 150 km-t kellett utazni, heti rendszerességgel, mikor a végső időben járt utolsó fél évében, 1-2 naponta jártam hozzá, felhozattam a munkahelyem közeli kórházba.
Nagyon örülök neki hogy velük voltam, még ha huszonévesen le is vették a kezüket rólam (albérlet, meg csináljak amit akarok történet)
Nekem fontos ez. Nekik meg remélem öröm volt, hogy odatettem magam.
Párom epemutet miatt 4 napot volt kórházban (40 éves voltam) mentem minden nap.
Gyerek kórházban volt (5 évesen) 3 napot, 39 éves voltam, mellette aludtam a földön.
Nem kérdés.
Szerintem ott kell lenni, az ad erőt.
De elvárások nem érnek semmit, az ember maga igénye, hogy ott legyen a szerette mellett.
#16 Mondjuk ezt én sem értem, azért egy hónap alatt kell a tiszta ruha, törölköző, meg hát valljuk be, az itteni kórházi kaja mellett (inkább helyett...) valami ehető étel.
Mondom, nekem a szüleim a "kemény" kb. 5 nap alatt minden nap hoztak ennivalót, gyümölcsöt, nasit, olvasnivalót stb.
El nem tudom képzelni, hogy ne menjek be bármelyikükhöz és ne tegyem meg ugyanezt.
“Kell a tiszta ruha, ehető étel nem értem ez kamu, hogy létezik”
Kell minden de ha nincs ki vigye, akkor mi van fafej?
De itt volt, aki vigye csak kaksizott a kérdező fejére.
Persze, el lehet héderelni ugyanabban a pizsiben egy hónapig (sajnos sok idős ember, akiknek tényleg nincs senkijük, így is tesz), meg el lehet tengődni azon a moslékon, amit bent adnak, meg persze a sheggedet is törölheted a tenyereddel (ugyanis a legtöbb kórházban még a wc papír is luxus), csak hát ha van egy gyereked, aki elvileg szeret, azért elvárható lenne, hogy legalább heti egyszer rádnyissa azt a k*rva ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!