Egy hónapnyi kórházi bentlétem alatt egyszer sem látogatott meg a gyerekem. Jogosan esik rosszul és jelenti azt, hogy valójában nem szeret?
Amikor doktor Kevorkiant elkezdték az emberek meghurcolni, mert az eutananázia lehetőségét meg akarta adni az embereknek, akkor tőle megkérdezte a hőbörgő tömeg, hogy miért érzi magát mindenhatónak, miért hiszi, hogy isten felett áll, hisz-e egyáltalán.
Erre azt vaszolta, higy
"Az én istenem Bach, a zene. És az legalább nem kitalált isten, mit a maguké".
Ezt csak amiatt írtam, hogy senki nincs fent, nincs isten, nincs felettünk más.
Az, hogy mi felnagyítunk embereket, növeljük a pszichológiai magasságát(pl. vezetőnek, főnöknek, orvosnak, a kormánynak), az azt jelenti, hogy nem vállalunk felelősséget.
29-es, te egyedül vagy és maradsz. Senki nem tud elviselni. Pont ezért amilyen vagy.
Nyilván a gyerek az érzéketlen bunkó.
Vszeg okkal nem látogat meg. Én sem mennék be anyámhoz - bár eszem ágában nincs egy fedél alatt élni vele.
Lehet egy hónapig, pl. barátnőm szívműtét után volt 1 hónapig Balatonfüreden rehabon.
De: Nagynéném 1 hónapig volt CSAK a kórházban (nem ápolásin, hanem a kórházban), szívinfarktus és vese leállás volt, egy hónapig tartották a rendes kórházban bent, nem rakták ki.
29
Nem kell másokba taposni. Az én egyszem gyerekem 12 ezer kilométerre él. Szerinted, haza tudna rohangálni, hogy klotyópapírt hozzon be nekem a kórházba?
Ha ennyit sikerült megértened, inkább részemről no comment.
Ahogy írta valaki neked, nem tudsz érvelni. Tipikus birka vagy. Beee beee.
Elég sok betegünk van, akit nem látogatnak. Elvannak kórházi pizsamában, hálóingben, fehérnemű nélkül.
Törölközőt tudunk adni.
Aki nem hoz tisztálkodási szereket, annak általában tudunk adni, mert mindig van beteg, aki bent felejti; de a büfében is lehet venni, és azért a többségnél van pénz vagy bankkártya.
És sajnos igenis előfordul, hogy valaki egy hónapot bent van.
Aki szt kamu, holnap reggel várjuk szeretettel a kórházban, hogy személyesen tapasztalja.
"Elvannak kórházi pizsamában, hálóingben, fehérnemű nélkül."
És akinek egy órányi utazásra van a vele együtt lakó lánya, akivel mindennap beszél telefonon, az nem kérné meg, hogy hozzon be neki tisztát, hogy ne kelljen a kórháziban lennie? Meg ne kelljen fehérnemű nélkül lennie?
Én elhiszem, hogy sok magányos embernek jobb a semminél az, amit leírtál, és örül is annak. De könyörgöm, nem annak, aki a kérdező helyzetében van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!