22/L 8 éves voltam mikor a szüleim elváltak apukám és én köztem kb.30km van sosem keresett nem látogatott viszont nemrég rámírt az egyik közösségi oldalon. Mit csináljak?
beszélj meg vele egy személyes találkozót és majd utána eldöntheted, hogy akarod-e tartani vele a kapcsolatot, vagy sem. szinte egy idegen ember számodra, és te is számára, biztos kellemetlen is lesz, de egy próbát megér.
én találkoztam 2 ilyen esettel is, az egyik a pasim, aki 15 év után találkozott újra az apjával, fél év alatt volt 3 találkozás, aztán azóta ugyanúgy nem találkoznak, ugyanúgy elidegenedtek. ott a papa új családja elég gáz és az apuka sose volt hajlandó kettesben találkozni a fiával, mindig kellett hozzá az új asszonyka és annak 3 gyereke.
te olyat is tudok, ahol jól sült el, egy barátnőm apja költözött haza 18 év után kanadából. a kapcsolat ott annyi volt, hogy a fater egy darabig minden karácsonykor és szülinapra küldött képeslapot, aztán már annyit se. hazajött, felkereste a lányát és jóban lettek, a fater új feleségétől van egy lánya, tehát a barátnőm féltestvére meg tök aranyos, jófej már ő is felnőtt, jóban is lettek (magyar a lány is amúgy, csak ő is kint élt). szóval visszakapta az apukáját és mellé még egy testvért is!
"eléggé hátráltatja őt abban hogy felvegye velem a kapcsolatot"
Ha nekem lenne egy gyerekem, akkor az isten sem tudna hátráltatni abban, hogy kapcsolatot tartsak vele. Esetleg a halál megakadályozna benne, de más nem.
Minden más kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!