Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 22/L 8 éves voltam mikor a...

22/L 8 éves voltam mikor a szüleim elváltak apukám és én köztem kb.30km van sosem keresett nem látogatott viszont nemrég rámírt az egyik közösségi oldalon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg megbánta, hogy elhanyagolt. Csodára ne várj, de ha valamilyen szinten tartanál vele kapcsolatot, akkor válaszolj neki. Ha úgy látod, csak kihasználna (pénz kell, panaszkodni akar valakinek), akkor viszont hagyd a fenébe.
2015. márc. 4. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolj neki, és kérdezd meg, hol volt eddig, és most mit kíván? Lehet, hogy nyert a lottón, és pénzt akar küldeni. De lehet az is, hogy kérni akar.... Akkor kapja azt, amit megérdemel...
2015. márc. 4. 16:28
 3/7 A kérdező kommentje:
annyit tudok hogy van felesége és eléggé hátráltatja őt abban hogy felvegye velem a kapcsolatot de viszont volt olyan hogy jött velem szembe egyedül az utcán és csak nézett és elment mellettem akkor most nyissak én felé?
2015. márc. 4. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:

beszélj meg vele egy személyes találkozót és majd utána eldöntheted, hogy akarod-e tartani vele a kapcsolatot, vagy sem. szinte egy idegen ember számodra, és te is számára, biztos kellemetlen is lesz, de egy próbát megér.

én találkoztam 2 ilyen esettel is, az egyik a pasim, aki 15 év után találkozott újra az apjával, fél év alatt volt 3 találkozás, aztán azóta ugyanúgy nem találkoznak, ugyanúgy elidegenedtek. ott a papa új családja elég gáz és az apuka sose volt hajlandó kettesben találkozni a fiával, mindig kellett hozzá az új asszonyka és annak 3 gyereke.

te olyat is tudok, ahol jól sült el, egy barátnőm apja költözött haza 18 év után kanadából. a kapcsolat ott annyi volt, hogy a fater egy darabig minden karácsonykor és szülinapra küldött képeslapot, aztán már annyit se. hazajött, felkereste a lányát és jóban lettek, a fater új feleségétől van egy lánya, tehát a barátnőm féltestvére meg tök aranyos, jófej már ő is felnőtt, jóban is lettek (magyar a lány is amúgy, csak ő is kint élt). szóval visszakapta az apukáját és mellé még egy testvért is!

2015. márc. 4. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha szeretnel ket csaladot akkor irj neki, ha eleg egy, akkor ne.
2015. márc. 4. 16:50
 6/7 kovpet ***** válasza:

"eléggé hátráltatja őt abban hogy felvegye velem a kapcsolatot"

Ha nekem lenne egy gyerekem, akkor az isten sem tudna hátráltatni abban, hogy kapcsolatot tartsak vele. Esetleg a halál megakadályozna benne, de más nem.

Minden más kamu.

2015. márc. 4. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, ha én elhagyom a feleségem attól még felkeresem a lányaim, mert szeretem őket. Ebbel senki és semmi nem tud megakadályozni. Ha akart volna régebben is megkereshetett volna. Lehet most bűntudata van... és azért keres. A lényeg azonban hogy te mit akarsz? Beszélni vele ? Találkozni , tartani a kapcsolatot? Ez rajtad múlik ...
2015. márc. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!