12 éves vagyok. Apuval éltem eddig mindig csak mi voltunk ketten és most nemrég megismert egy nagyon kedves nőt aki mindig aranyos velem?
Nagyon aranyos vagy, de tudod legtöbbször így a szerelmespárok szokták egymást becézgetni .:)
Egyébként ha meg eljön az idő, nyugodtan hívhatod majd Őt anyunak, ettől függetlenül.
Jaj de kis cuki vagy:DD
Szerintem ne bonyolítsd túl a helyzetet,legyél vele te is ugyanolyan kedves!Biztos nagyra fogja értékelni ezt a dolgot.
Szerintem az összeköltözés után minden kialakul magától, de ha nem, akkor itt egy nagyon édes kérdés egy nálad egy évvel idősebb fiútól, akinek ugyan ez a problémája volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez nem így van,hogy, ha ő nem mondja akkor te sem mondhatod. Hanem kialakul. Apudat azért becézi mert ő a párja, rá a szerelmeként, társaként tekint.
Egyébként nem minden szülő becézgeti a gyerekét, az enyémek sem teszik. Csak tesómnak vannak becenevei de az sem a kisszívem kategória [közülük többet én ragasztottam rá és megmaradt] :)
Irtó édes kölyök vagy :)!
ne aggódj adj neki még egy kicsike időt,ha már elég régóta ismeritek majd egymást akkor biztos fogja mondani de ha nem akkor majd megkérheted rá ha úgy látod szoros kapocs lett köztetek.
Lehetséges hogy most még megijedne,ezért ha nagyon akarod szerintem beszélj erről apukáddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!