Hova tűntek az aranyos, értékes, érzelmes lányok?
Akik még tudtak szeretni, örülni, mosolyogni, viccelődni.
5-6 éve nem találok olyat akivel el tudnám képzelni h járjunk.. Vagy ennyit változott a világ? Ennyit öregedtem, 16 évesen ennyire mások voltak a lányok? Mert én nem sokat változtam, ugyan olyan életvidám, kedves, vicces kicsit talán gyerekes srác vagyok, csak talán egy kicsit megkomolyodtam.
Ugyanezt én is szívesen megkérdezném a férfiaktól is.
hogy a kérdésre válaszoljak:vagy neked túl magasak az elvárásaid,vagy rossz helyen keresgélsz.Nem hiszem,hogy 5-6 év alatt nem találkoztál értelmes nővel.
itt vagyok:'D
én életvidám,kedves,vicces mosolygós lány vagyok:))
igaz van barátom:))
megtanultam mosolyogni,nem mutatni ha fáj.. mindig röhögök mindenen :D sokan hülyének néznek,de hogy miért?!?!?!.. ha megkérdik h hülye vagy? válaszom: nem,csak jó a humorom:D
amúgy vannak még,csak ismerkedni kell :)
Mintha páromat olvasnám, mielőtt összejöttünk. :)(Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én egy értelmes, aranyos, vicces lány vagyok, hiszen kinek mi számít annak, ugye. Inkább arra akartam rávilágítani, hogy nem szabad feladnod a reményt.)
Ők (mármint az olyan lányok) a ritkábbik fajta, hamarabb elkelnek, és általában hosszú ideig együtt is maradnak a párjukkal, ezért találsz nehezen ilyet, aki ráadásul nem foglalt. A gond ott kezdődik, hogy sok ilyen lányt megkeserít idővel az élet, vagy épp a párja, és sajna nem jó irányba mennek el. Nem bulizásra, meg elbutulásra gondolok, hanem reménytelenségre, elkeseredésre, csalódottságra. Ezek mind kiölik az emberből a vidámságot, szóval akit keresel, azt tényleg nehéz megtalálni. Viszont nem lehetetlen.
Itt vagyok én is, ahogy fogalmaztál: "aranyos, értékes, érzelmes" lány - és még szerény is :D
Csak sajnos (vagyis nekem nem sajnos) én is azok táborát gyarapítom, akik már foglaltak :)
Sajnálom, hogy még nem találtál rá, bár nyilván nem vagy még elkésve semmivel. Másrészt, nem gondolnám, hogy a kérdezőnek magasak volnának az elvárásai. Ha ezek a főbb kritériumok (biztos van több is, csak ne legyen teljesíthetetlen) én is azt mondom, hogy teljesen normális ezeknek a megléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!