Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűntek az aranyos,...

Hova tűntek az aranyos, értékes, érzelmes lányok?

Figyelt kérdés

Akik még tudtak szeretni, örülni, mosolyogni, viccelődni.

5-6 éve nem találok olyat akivel el tudnám képzelni h járjunk.. Vagy ennyit változott a világ? Ennyit öregedtem, 16 évesen ennyire mások voltak a lányok? Mert én nem sokat változtam, ugyan olyan életvidám, kedves, vicces kicsit talán gyerekes srác vagyok, csak talán egy kicsit megkomolyodtam.

2012. okt. 30. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:

Én már lefoglaltam egy ilyen lányt. :)

Amúgy komolyan, én rengeteg ilyen lányt ismerek (18-tól 28-ig), de ők mind komoly kapcsolatban vannak már egy ideje. Szóval, azt hiszem, a kérdésedre a válasz az, hogy ezek a lányok már foglaltak, és a barátjukkal vannak, talán ezért nem találkozol ilyen lányokkal.

2012. okt. 31. 00:26
 22/61 A kérdező kommentje:

én is így vettem észre :S ismerősök között már mind foglalt sajnos.. kicsit ellustultam ezt a csajozást és mostmár lehet sose lesz ilyen bnőm :/

csakhát akinek mindene megvan és 20 éves koráig nem hiányoznak az életéből a nők az így jár :D

2012. okt. 31. 00:28
 23/61 anonim ***** válasza:

Regisztrálj társkeresőre és válogass onnan. Képekből a személyiség is leszűrhető (mosolygós stb.)

Vagy menj olyan szórakozóhelyekre, ahol kicsit magasabb a belépő, és főleg fiatalok járnak. Ez azért előnyös, mert általában fiatal, jó anyagi helyzetű, még főiskolára / egyetemre járó lányok mennek ilyen szórakozóhelyekre, vagyis általában gondtalanabbak / felszabadultabbak személyiségre is.

2012. okt. 31. 00:33
 24/61 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hozzátenném, hogy ezek a lányok a legcsinosabbak is, mert egyrészt pénzük is van rá, másrészt nem gondterheltek, vagyis van idejük arra, hogy ápolják a külsejüket, nőiesen öltözködjenek stb.
2012. okt. 31. 00:35
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy körülötted vannak, csak olyanok mint én, és nem mutatják ki, hogy ők aranyosak és kedvesek. Én alapjáraton nagyon antiszociális vagyok, nem mosolygok az utcán, nem kezdeményezek beszélgetést idegenekkel (pl. a főiskolán képes vagyok egy egész napot egyetlen szó nélkül eltölteni, ha éppen nincsenek a barátnőimmel közös óráim). Viszont ha valakivel megismerkedek és megkedvelem, vagy már régóta a barátom, azzal nagyon kedves vagyok. Nem tudom miért alakult ez nálam ki, valószínűleg sok csalódás ért régebben. Érzelmes is vagyok, nagyon tudok szeretni, viszont ezt egy idegen nem gondolná rólam, mert elég ridegnek tűnhetek kívülállók számára. Tudok szeretni, tudok örülni minden apróságnak, mosolyogni is tudok, ha van rá okom, és főleg baráti körben, és a humorérzékem is elég jó, sokakat megnevettettem már. És én is foglalt vagyok. Egy először rettentően unszimpatikus férfinak sikerült egyszer lebontania az előttem lévő falat, és beengedtem őt. Megismerhette az igazi énemet. Lassú folyamat volt, és igazából a mai napig tart. Sosem fog tudni teljesen kiismerni, hisz néha úgy érzem, még magamnak is tudok meglepetést okozni. Boldog vagyok vele, és ő is velem, sokat nevetünk, viccelődünk, ha vele vagyok, akkor talán a külvilág is kedvesnek és barátságosnak lát, mert mellette képes vagyok úgy viselkedni. Talán körülötted is ilyen lányok vannak, mint én, és nem látod az igazi énjüket, mert amúgy tapasztalom, hogy sokan nem a valódi arcukat mutatják, és kizárják a külvilágot.
2012. okt. 31. 00:38
 26/61 A kérdező kommentje:

hmmm, te nagyon szimpatikus vagy így leírás alapján de te is folalt vagy :/

előzőnek: belőlük sajnos pont az aranyosság hiányzik, nekem nem az kell h ki tudják kenni magukat meg kiöltözzenek mindig.. sajnos az ilyen lányokról nem vagyok jó véleménnyel.. a jó tulajdonságaik mellett sok a roszz is. Nekem az egyszerű de aranyos lányok valók, hiszen én is olyan vagyok.

2012. okt. 31. 00:45
 27/61 anonim ***** válasza:
20%

ééééééééés akkor fogtuk az összes szép és gyönyörű és okos és intelligens lányt, összeeeeeeturmixoltuk őket, és így lettem én.

ja, plusz só és bors, de többet nem árulok eÉÉÉÉÉÉS ÚRISTEN AZ ELŐBB FELUGROTT A MACSKA AZ ASZTALRA ÚRISTEN AZTHITTEM SZÍVROHAMOT KAPOK:|||||

:)XD

2012. okt. 31. 00:46
 28/61 A kérdező kommentje:
te jó ég o.O te ki vagy? :D
2012. okt. 31. 00:51
 29/61 anonim ***** válasza:
18%

ha elmondanám meg kell hogy öljelek:[

segítség: riszálom úgyis-úgyis

amúgy valamelyik cukorfalat szórakoztasson már, mert szétunom a fejem, épp most cáfoltam meg einstein relativitás elméletét...már másodszor:S

i like to move it move it

2012. okt. 31. 00:54
 30/61 A kérdező kommentje:
Na jó, térjünk vissza az eredeti témához, ne hülyéskedjünk :)
2012. okt. 31. 01:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!