Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűntek az aranyos,...

Hova tűntek az aranyos, értékes, érzelmes lányok?

Figyelt kérdés

Akik még tudtak szeretni, örülni, mosolyogni, viccelődni.

5-6 éve nem találok olyat akivel el tudnám képzelni h járjunk.. Vagy ennyit változott a világ? Ennyit öregedtem, 16 évesen ennyire mások voltak a lányok? Mert én nem sokat változtam, ugyan olyan életvidám, kedves, vicces kicsit talán gyerekes srác vagyok, csak talán egy kicsit megkomolyodtam.

2012. okt. 30. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen voltam, csak aztán összejöttem Depresszióval. Köszönjetek neki szépen...
2013. jan. 3. 04:30
 52/61 anonim ***** válasza:

No, akkor tedd fel a szemüvegedet és láss csodát.

Mindig is voltak, ma is vannak, és lesznek a jövőben is. Csak meg kell látni őket.

2013. jan. 3. 09:16
 53/61 anonim ***** válasza:
Vagy foglaltak,vagy túl pár pofára esésen inkább elbújnak,illetve megváltoztak.Hála néhány tanyasi tahónak.Ami tehetsz,hogy jobban kinyitod a szemed,és elkezdesz olyan helyeken keresgélni,ahol eddig még nem tetted.
2013. jan. 3. 10:34
 54/61 anonim ***** válasza:

Itt vagyok például én!

Aranyos vagyok, kedves, érzelmes, hűséges, szerintem értelmes is, amúgy meg házias és gondoskodó.

Mégis azt kapom a "páromtól", hogy nem vagyok trendi és vagány, valamint "tökös csaj" sem.

Ez nagyon bánt, mert nem tudok olyan lenni, amit ő kívánna.

Így már nincs is túl sok önbizalmam.

Lehet, hogy nem kellene már együtt lennünk...

De örülök, hogy Te értékeled, ha valaki kedves.

2013. jan. 3. 11:42
 55/61 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen lány vagyok a magam módján, csak eléggé zárkózott, szóval engem csak akkor lehet megtalálni, ha hagyom magam megtalálni. :) /bár a munkanélküliség inkább a reménytelenség felé húz engem is :( /
2013. jan. 3. 12:02
 56/61 anonim válasza:

Megtalálták a normális párt, aki szereti őket :)

Egy ex-aranyos-értékes-érzelmes lány (most már feleség)

2013. jan. 3. 14:20
 57/61 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok :P

mondjuk én a korom miatt még nem szoktam annyira ismerkedni....de amúgy az tényleg igaz, hogy azért van kevés normális lány, mert ha elmész valahová szórakozni, egyből mit látsz meg? hát azt, hogy szinte mindenki full részeg, a lányok kirakják mindenüket, meg kefélnek orrba-szájba mindenkivel, ezek után nem is csodálom, hogy a visszafogottabb, normális emberek nem mennek ilyen helyekre, én személy szerint inkább gubbasztanék a szobámban 18 éves koromig, minthogy ennek kitegyem magamat...

az meg már más kérdés, hogy igen, elvileg tényleg sok minden megváltozott, a világ is, az emberek is. mondjuk ezt én nem tudhatom, mert ebben nőttem fel :/

15l

2013. jan. 3. 15:00
 58/61 anonim ***** válasza:
Üdv.Látom jó régi kérdés,de gondolom kiemelted.Ha aranyos lányokat akarsz és értékes lányokat.Akkor vedd keletre az írányt,pl Oroszország,Ukrajna,Belarusia.Állítólag arra fele még nem haltak ki az ilyen nők,És ez nem kamu.Pont itt mesélre még régen valaki hogy egy Ukrán csodaszép,tsizta lelkü lányt vett feleségül.Direkt azért utazott oda hogy feleséget keresen.Majd elhozta Magyarországra.Azt mondta el sem hitte hogy ilyen nők még léteznek.Nagyon hálásak egyyébként arra fele a nők,ha megbecsülöd őket,igaz ez minden nőre igaz,de arra fele még hatványozottabban.
2013. máj. 16. 21:51
 59/61 anonim ***** válasza:
Jelen! :)
2013. máj. 16. 23:11
 60/61 anonim ***** válasza:
Én épp most találtam egyet :)
2013. máj. 17. 01:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!