Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki, egy megható, szerelmes, őszinte szép hosszú mondatot írjon, barátnőmet akarom visszaszerezni, szép aranyos, érzelmes szavakkal (? )
Barifarok, csipbep*na, nyuszif*sz,
visszafogadlak, ha p*csömre pihe-puha puszit adsz
Kreativitás egyértelműen NULLA! Ami különben nevetséges. Én már azokon a kérdéseken is ki szoktam akadni, amik a "Miről beszélgessek a pasimmal/csajommal?" kategóriába tartoznak, de ott legalább elég lenne csak a témaköröket megadni szegény szerencsétleneknek, nem kell még külön a mondatokat is belerágni a szájukba...
Barátom! Én szeretnélek felvenni az adatbázisomba, hogy a net megöli az emberek kreativitását, így kérem a hozzájárulásod!
Válaszodat megköszönném!
na jó één írok neked egy őszinte szívbőlszóló üzenetet:
Kedves Jolán!
Tudom, óriási hibát követtem el mikor fékezhetetlenül kicsapongó vágyaimmal veszélybe sodortam életem értelmét jelentő párkapcsolatunk biztonságát. Hidd el, megbántam minden egyes mozdulatot, vagy csupán pillantást amit nem az én kedvesemre, Rád vetettem. Életem hátralévő részének minden percében érinteni akarlak, ezért kérlek bocsásd meg nekem ezt az apró félrelépést, és engedd, hadd nézzelek minden éjjel míg álomba szenderülsz. Tudnod kell, semmit nem jelentett számomra mikor azt a fekete, drótszőrű tacskót kényeztettem orálisan otthonod hálószobájának fényes parkettáján, csupán bohém életmódomnak köszönhető ez a csúf ballépés. Kérlek, fogadj vissza!
Csókol:
A Te Jóskád.
na. szóval bár nem valószínű hogy kapsz értelmes választ, de legalább leírhatnád hogy miért is mentetek szét, úgy könnyebb lenne ha van olyan ember esetleg aki nem röhög ki.
Úristen!
Volt közöttünk olyan, aki nem komolyan gondolta, amit írt???
Ezt nem tudom elhinni... :)
A pokolt én úgy képzelem el, hogy be vagyok zárva egy szobába, elzárva tőled, de láthatlak és érezhetem az illatodat.
Bret Easton Ellis+virág+maci+csoki+személyes ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!