Hova tűntek az aranyos, értékes, érzelmes lányok?
Akik még tudtak szeretni, örülni, mosolyogni, viccelődni.
5-6 éve nem találok olyat akivel el tudnám képzelni h járjunk.. Vagy ennyit változott a világ? Ennyit öregedtem, 16 évesen ennyire mások voltak a lányok? Mert én nem sokat változtam, ugyan olyan életvidám, kedves, vicces kicsit talán gyerekes srác vagyok, csak talán egy kicsit megkomolyodtam.
Vannak még olyanok,csak nem mozogsz olyan környezetben. Az én osztálytársaim is ijesztően az ellentétei, fiúban-lányban egyaránt, a barátok hátba támadják egymást, és így tovább.
Fel fejjel! Nem most kell megtalálnod életed szerelmét, ne feszülj rá! :)
Tudom h megkeserít mindenkit az élet :/ én lazán fogom fel az egészet, vannak itt szimpatikus lányok ahogy elnézem úgyhogy nincs minden veszve :)
Az igényeimről csak annyit h nem magasak egyátalán, nekem csak ez kell, nekem nagyon fontos h ilyen legyen a lány amit fent leírtam. Lehet akármilyen szép ha ez nem illik rá, nem tudom vele hosszútávon elképzelni az életet.
Nyilván vannak külső elvárásaim is, de azok ilyen alap dolgok, h legyen ápolt, csinos, és mosolygós :)
14-es, neked jók a meglátásaid :)
Én se akarok kiegyezni ilyenekben, sok mindenben tudok engedni de ezek a tulajdonságok nélkül tényleg csak 1 bábu lenne akire rámondhatom h tessék van bnőm :/
Ápolt, csinos, miket takar?
45-55 kg, hosszú haj, egyenes, pisze orr, telt száj, szemüveg kizárva, feszes cicik, kerek fenék, egyenes hát, szabályos fogsor... ?
jujj de szépen adod elő a szánalmasat. el ne csöppenj már ezekkel a szövegekkel. kamaszként volt utoljára nőd. ez azt jelenti, hogy valami gáz van veled.
ne akarj kedves, aranyos lenni. akkor a nők csak lenézni fognak.
Tudom h vannak ilyen csajok de mint előttem is írták foglaltak :S
Vmiért iszonyú peches vagyok a csajozásban.. de minden másban piszok nagy szerencsém van, ennek ellenére nem vagyok olyan mint a többi elkeseredett kérdéskiíró, mert nekem mindenem megvan, csak a barátnő hiányzik, akivel ezt a sokmindent ki lehet élvezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!