Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűntek az aranyos,...

Hova tűntek az aranyos, értékes, érzelmes lányok?

Figyelt kérdés

Akik még tudtak szeretni, örülni, mosolyogni, viccelődni.

5-6 éve nem találok olyat akivel el tudnám képzelni h járjunk.. Vagy ennyit változott a világ? Ennyit öregedtem, 16 évesen ennyire mások voltak a lányok? Mert én nem sokat változtam, ugyan olyan életvidám, kedves, vicces kicsit talán gyerekes srác vagyok, csak talán egy kicsit megkomolyodtam.

2012. okt. 30. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
1%
Ezért kell pedofilnak lenni...
2012. okt. 30. 23:00
 12/61 anonim ***** válasza:

Vannak még olyanok,csak nem mozogsz olyan környezetben. Az én osztálytársaim is ijesztően az ellentétei, fiúban-lányban egyaránt, a barátok hátba támadják egymást, és így tovább.

Fel fejjel! Nem most kell megtalálnod életed szerelmét, ne feszülj rá! :)

2012. okt. 30. 23:06
 13/61 A kérdező kommentje:

Tudom h megkeserít mindenkit az élet :/ én lazán fogom fel az egészet, vannak itt szimpatikus lányok ahogy elnézem úgyhogy nincs minden veszve :)

Az igényeimről csak annyit h nem magasak egyátalán, nekem csak ez kell, nekem nagyon fontos h ilyen legyen a lány amit fent leírtam. Lehet akármilyen szép ha ez nem illik rá, nem tudom vele hosszútávon elképzelni az életet.

Nyilván vannak külső elvárásaim is, de azok ilyen alap dolgok, h legyen ápolt, csinos, és mosolygós :)

2012. okt. 30. 23:06
 14/61 anonim ***** válasza:
10-es még 16 évesen eszembe is jutott volna, így 22 évesen már rájöttem, hogy ami az egyiknek jó az másiknak nyomor :) Szerintem nem azzal van a nagy gond elsősorban hogy nem találkozik a kérdező ilyen lányokkal, vagy én ilyen fiúkkal, hanem hogy nem azt érzi hogy elkezdődik valami, hogy megfogta az a személy, hanem hogy jó, elvagyok vele de ennyi. És 16 évesen (legalábbis nekem) még nem ilyen volt. Lehet mert már nálam is szűkült akarva akaratlanul a kör, szóval ahogy rájöttem én milyen vagyok, mit szeretek stb. így kiestek emberek ebből. Most már (mondjuk régen sem így gondoltam, de talán lazábban álltam a dologhoz) nem egy olyan fiúval vagy férfival akarok összejönni, akit majd bemutatok a barátoknak, haveroknak hogy ő a barátom, meg legalább kitehetem facebookra hogy kapcsolatban, hanem olyannal akit a családnak, nagymamának is bemutatnék. Ezt pedig a barátnőm nem fogja tudni megmondani, hogy igen,ő lesz az :)
2012. okt. 30. 23:09
 15/61 A kérdező kommentje:

14-es, neked jók a meglátásaid :)

Én se akarok kiegyezni ilyenekben, sok mindenben tudok engedni de ezek a tulajdonságok nélkül tényleg csak 1 bábu lenne akire rámondhatom h tessék van bnőm :/

2012. okt. 30. 23:21
 16/61 anonim ***** válasza:
52%

Ápolt, csinos, miket takar?

45-55 kg, hosszú haj, egyenes, pisze orr, telt száj, szemüveg kizárva, feszes cicik, kerek fenék, egyenes hát, szabályos fogsor... ?

2012. okt. 30. 23:33
 17/61 anonim ***** válasza:
38%

jujj de szépen adod elő a szánalmasat. el ne csöppenj már ezekkel a szövegekkel. kamaszként volt utoljára nőd. ez azt jelenti, hogy valami gáz van veled.

ne akarj kedves, aranyos lenni. akkor a nők csak lenézni fognak.

2012. okt. 30. 23:41
 18/61 A kérdező kommentje:
Ezt így nem tudom elmondani h hány kiló, milyen orr, száj, stb.. az összkép legyen jó :) van akinek a 40 kg áll jól van akinek a 60. A külsőt nem lehet leírni szavakkal, és azt se hogy mi fog meg egy lányban.
2012. okt. 30. 23:49
 19/61 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap feltesz valaki egy hasonló kérdést... komolyan ti ismerkedtek egyáltalán? Tele van ilyen csajokkal minden, ebből van a legtöbb.
2012. okt. 31. 00:07
 20/61 A kérdező kommentje:

Tudom h vannak ilyen csajok de mint előttem is írták foglaltak :S

Vmiért iszonyú peches vagyok a csajozásban.. de minden másban piszok nagy szerencsém van, ennek ellenére nem vagyok olyan mint a többi elkeseredett kérdéskiíró, mert nekem mindenem megvan, csak a barátnő hiányzik, akivel ezt a sokmindent ki lehet élvezni :)

2012. okt. 31. 00:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!