Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűntek az aranyos,...

Hova tűntek az aranyos, értékes, érzelmes lányok?

Figyelt kérdés

Akik még tudtak szeretni, örülni, mosolyogni, viccelődni.

5-6 éve nem találok olyat akivel el tudnám képzelni h járjunk.. Vagy ennyit változott a világ? Ennyit öregedtem, 16 évesen ennyire mások voltak a lányok? Mert én nem sokat változtam, ugyan olyan életvidám, kedves, vicces kicsit talán gyerekes srác vagyok, csak talán egy kicsit megkomolyodtam.

2012. okt. 30. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
@Meus! Nekem szól a kérdésed. Vízöntő vagyok... :)
2012. okt. 31. 20:32
 42/61 anonim ***** válasza:
Akkor csak rokonlélek vagy :))
2012. nov. 1. 15:20
 43/61 A kérdező kommentje:
jajj Meus most nem tudom majd kiemelni a kérdést :D
2012. nov. 1. 15:29
 44/61 anonim ***** válasza:
Bocsi, en mar foglalt vagyok :P A tobbi meg nem tudom hova lett..
2012. nov. 2. 17:06
 45/61 anonim ***** válasza:
Itt vagyok. :)
2012. nov. 16. 22:47
 46/61 anonim ***** válasza:
52%

Én ilyesminek tartom magam - bár az sem mindegy, kinek milyen a viccelődős típusú lány... alapvetően humorosnak tartom magam meg vidámnak, de vannak depressziós napjaim, meg nem mindenen vagyok képes nevetni, amit mások nagyon szórakoztatónak találnak. Szerintem az lehet a gond, hogy vagy nem adsz esélyt olyanoknak tudat alatt, akik ilyenek is lehetnek akár, vagy csak rossz helyen keresgélsz. Meg hát nyilván olyan korosztály vagy már te is, ahol azért nem minden tejfel, és lehet, hogy egy-két lányt rossz pillanatában látsz vagy kapsz el, mert sajnos manapság kevés dolognak lehet örülni, és sok dolog miatt bosszankodni.

Egyébként én lányként pont a fordítottját éltem át. 23 éves vagyok, 7 hónapja (egy hónappal a születésnapom előtt) jöttem össze a barátommal, addig nem is volt semmilyen párkapcsolatom. Már-már azt hittem, én vagyok a defektes... de most, hogy a barátomat megismertem, már azért másképp látom... vagyis legalább nem csak magamban keresem a hibát. Amit én látok és láttam tinikoromban és pár éve is, hogy a srácok nagy része vagy csak a külsőre megy, vagy nagyon éretlen, vagy teljesen közönséges, műveletlen és teljesen érdektelen bármi iránt is. Aki meg normális volt, az foglalt volt, vagy 10-15 évvel idősebb nálam. Nyilván én sem jó helyen keresgéltem, nem feltétlen a legjobb közegben figyeltem meg a fiúkat, férfiakat :).

2012. dec. 3. 23:10
 47/61 anonim ***** válasza:
100%
Ott vannak,ahol a normális pasik.
2012. dec. 4. 01:16
 48/61 anonim ***** válasza:
100%

Vicces. Én szeszélyes, problémás kislibának tartom magam, mégis azért szoktak megszeretni, mert szerintük aranyos, értékes és érzelmes vagyok. Akkor biztos ami ziher, idejekorán otthagyom őket. Szegénykéim tuti teljesen vakok. xD

... Na jó. Barátnőimet elnézegetem néha kívülről: érzékenyek, élénkek, szellemesek, intelligensek, sőt, az egyikük kifejezetten manöken-alkatú mindemellé. És teljesen szerencsétlenek a fiúkkal. Szóval ez oda-vissza működik, kedves kérdező - úgy tűnik, a normális férfiak és a normális nők alapvetően két külön dimenzióban élnek, aminek az egyetlen érintőpontja a GyakoriKerdesek.Hu. :)))

2012. dec. 4. 21:43
 49/61 anonim ***** válasza:

87 %, egy kérdésem lenne4 A barátnőid észreveszik az értékes fiúkat vagy ők nem is léteznek a számukra?

Ezt azért kérdezem, mert én is olvastam arról az írásról, ami azt elemzi, hogy a nők a férfiak kb. 80 5-át kiejtik a lehetséges jelöltek közül és a fennmaradó 20 5-ból szemezgetnek.

szóval, szerintem könnyen lehet, hogy ott vannak a szemük előtt, csak nem veszik őket észre. :(

2012. dec. 4. 22:02
 50/61 anonim ***** válasza:
100%

T80: nem láttam még őt fennhordani az orrát, és keresztülnézni bárkin is. :) Talán csak túlságosan tudja, mit akar - vagy ezzel leplezi, hogy túlságosan nem tudja.

Én nem olvastam erről a statisztikáról. Belinkelnéd, ha esetleg megtalálod? Kíváncsi vagyok. :)

De miért, a férfiak nem szűrik meg, hogy kit tartanak érdekesnek, vagy kit nem? Én a férfiak 80-90%-ának a puszta figyelmét nem tudnám felkelteni (pedig alapvetően helyeskének tartanak), nemhogy még nőként vegyen számításba. (Bár úgy vettem észre, hogy aki nem tart eléggé nőnek, az simán barátkozni sem próbál, ami elég rosszul szokott esni, ha megérzi az ember.)

Szóval elfogadom, oké. De az én tapasztalataim azt mutatják, hogy ez, sajnos, nem csak a nőkre igaz. Amíg van egy cicababa ötven méteres körzetben, akkor is rá figyelsz inkább a csendes lány helyett a sarokban, ha a cicababa rád se bagózik, de a leányzó viszont téged figyel. :)

2012. dec. 4. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!