Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűntek az aranyos,...

Hova tűntek az aranyos, értékes, érzelmes lányok?

Figyelt kérdés

Akik még tudtak szeretni, örülni, mosolyogni, viccelődni.

5-6 éve nem találok olyat akivel el tudnám képzelni h járjunk.. Vagy ennyit változott a világ? Ennyit öregedtem, 16 évesen ennyire mások voltak a lányok? Mert én nem sokat változtam, ugyan olyan életvidám, kedves, vicces kicsit talán gyerekes srác vagyok, csak talán egy kicsit megkomolyodtam.

2012. okt. 30. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok. :) Legyél nyitott másokra és ismerkedj, járj el olyan helyekre, ahol valamilyen szempontból hasonló emberekkel tudsz ismerkedni. Pl. koncert, hobbynak megfelelő hely, vagy sétálj ahol szeretsz és közben nyitott szemmel legyél. Szerintem ennyi a lényeg, aztán meg lesz a közös hang valakivel. Meg küzdeni is kell kicsit, nem szabad könnyen feladni.

Szerintem azért az arc, a kisugárzás elég sokat elárul az emberről, hallgass a megérzésedre.

Én így állok hozzá, csak mivel lány vagyok, a kezdeményezést másra hagyom :P

2013. aug. 30. 16:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!